PTT Merkezlerinin şubeye dönüştürülmesinden vazgeçildi

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı Başbakanımızın talimatıyla Kastamonu ilçelerindeki PTT Merkezlerinin tekrar açılması karara bağlanıp yazısı yazılmıştır" dedi.

  • 744
PTT Merkezlerinin şubeye dönüştürülmesinden vazgeçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı açıklamasında şunları kaydetti; "Kastamonu PTT Baş Müdürlüğünün 27.12.2017 tarih ve 50578383-300-E.8539 sayılı yazısı ile Pınarbaşı, Abana, Çatalzeytin, Şenpazar, Küre, Doğanyurt, Daday, İhsangazi, Ağlı ve Hanönü ilçelerindeki merkezlerin geçici olarak şubeye dönüştürülmesi ve merkezlere bağlı şube olarak faaliyet göstermesine ve bu haliyle 02.01.2018 tarihinden itibaren uygulamaya geçilmesine karar verilmişti.

Bunun üzerine konuyu MHP Kastamonu İl Başkanlığı olarak gündemimize almış ve ayrıntılarıyla rapor halinde Genel Merkezimize ulaştırmıştık.

Konu MHP Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekili Sayın Celal Adan Bey tarafından 06.02.2018 tarih ve 2018/2624 sayı numaralı yazıyla Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beye yazılı soru önergesi olarak sorulmuştu.

Bunun üzerine sesimize kulak verilmiş ve bahse konu durum Hükümet tarafından tekrar değerlendirmeye alınarak Başbakanımızın talimatıyla, 15.03.2018 tarihi itibariyle PTT Genel Müdürlüğünce Kastamonu ilçelerinde PTT Merkezlerinin tekrar açılması karara bağlanıp yazısı yazılmıştır.

Başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Celal Adan Beye ve emeği geçen herkese hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyor, Kastamonumuz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Mevladan niyaz ediyorum."