Sadrettin Kuzu, Görevinden İstifa Etti

MHP Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sadrettin Kuzu, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

  • 703
Sadrettin Kuzu, Görevinden İstifa Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SADRETTİN KUZU, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA) - MHP Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sadrettin Kuzu, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kuzu, istifa gerekçesi olarak Milli Hareketin bir dava olduğunu belirterek, bu davaya inancının asla bitmeyeceğini söyledi. İstifasının farklı algılara yol açmamasını isteyen Kuzu, iş değişikliği ve özel işlerindeki yoğunluktan dolayı partideki görevinden istifa etmek zorunda kaldığını belirterek, çalışmalarına parti üyesi olarak devam edeceğini kaydetti.

MHP Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sadrettin Kuzu, şunları söyledi: “MHP Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden özel nedenler ve iş değişikliği nedeniyle istifa ediyorum. İstifa nedenim sadece özel işlerimin yoğunluğu nedeniyle vakit ayıramamamdır. MHP İl ve Merkez İlçe Teşkilatımız ile aramızda herhangi bir problem bulunmamaktadır. Bugüne kadar geçen süreç içerisinde yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen başta partim olmak üzere yerel gazeteci arkadaşlarıma, sevdiklerime ve dostlarıma teşekkür ederim. Aktif siyaseti bıraktım ama bundan sonraki çalışmalarda partimize her türlü desteği bir üye olarak vermeye devam edeceğim”