Şensoy, MHP'den İl Genel Meclisi aday adayı oldu

Emekli öğretmen Salim Şensoy, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) İl Genel Meclisi aday adayı oldu.

  • 897
Şensoy, MHP'den İl Genel Meclisi aday adayı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun dönemdir Devrekâni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulunan emekli öğretmen Salim Şensoy 31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) İl Genel Meclisi üyeliği için aday adaylığı müracaatını yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devrekâni İlçe Başkanlığında yapılan toplantı da aday adaylığını açıklayan emekli öğretmen Salim Şensoy, İl Genel Meclisi aday adaylığı başvuru formunu MHP Devrekâni İlçe Başkanı Mehmet Salih Karaahmetoğlu’na teslim etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, Devrekâni Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mümtaz Aliustaoğlu ve Devrekâni İlçe Teşkilatının da bulunduğu toplantı da konuşan Şensoy; “Bölgemizi en iyi şekilde temsil edebileceğime inanıyorum. İlçe halkımıza hizmet etme amacıyla çıkmış olduğum bu yolda üzerime düşen görev ne ise yapmaya her zaman hazırım. Adaylığımın kabul edilmesi durumunda bölgenin sorunlarını il genel meclisinde çözüme kavuşturmak için çalışacağım “ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yüksel Aydın, Belediye Başkan ve Belediye Başkan Adayı Mümtaz Aliustaoğlu ve İlçe Teşkilatı, emekli öğretmen Salim Şensoy’a çıktığı yolda başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.