Taşköprü'nün Kalbi 'Recep Tayyip Erdoğan' dedi

Taşköprü ilçemizde Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla AK Partili vatandaşlar, partilerinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısını coşkuyla kutladı.

  • 456
Taşköprü'nün Kalbi 'Recep Tayyip Erdoğan' dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yurt genelinde oy kullanma işleminin tamamlanması ve oyların büyük çoğunluğunun sayılmaya başlanmasının ardından Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'nin başarılı sonuçlar almasının ardından Taşköprü ilçemizde Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Ak Partili vatandaşlar konvoy yaparak seçim sonucunu doyasıya kutladı.

Genç, yaşlı, çocuk ve her kesimden vatandaşın katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler oluştu. Bazı vatandaşlar da çalan marşlara eşlik etti. Kutlamaya katılan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Taşköprü Recep Tayyip Erdoğan ile bir başka güzel oluyor. Değerli kardeşlerim, Taşköprü halkı bütün seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyor. Ak Parti’ye sahip çıkıyor. Milletimiz 15 Temmuz’da meydanlarda milletine, ülkesine, ezanına, bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na sahip çıkıyor. Çok şükür sonuçlar, Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanlığına seçildiğini gösteriyor. Cumhur ittifakı olarak Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimle, Ak Partili kardeşlerimle, Büyük Birlik Partili kardeşlerimle, başka siyasete gönül vermiş fakat bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı olduğunu bilen ve oy kullanan, bu memleketin bekasını düşünen değerli kardeşlerimizin desteğiyle tekrar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan partimiz seçimden galip çıktı. Ülkemiz dışardan ve içerden oynanan bütün oyunlara rağmen bu millet oylarını kullanarak şer odaklarının bütün hesaplarını alt üst etti. Taşköprü’nün kalbi Cumhurbaşkanıyla beraber, Allah birliğimizi daim etsin” dedi.  Cumhuriyet meydanında toplanan vatandaşlar Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı ve Ak Parti İlçe Başkan Hüseyin Erol’a sevgi gösterisinde bulunarak omuzlarında taşıdılar. Kutlama şehirde konvoy eşliğinde tur atıldıktan sonra sona erdi. Kutlama programına Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Ak Parti ilçe Başkanı Hüseyin Erol, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Erol Bahadır Sezer, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İşcan Peker ve çok sayıda Ak Partili vatandaş katıldı.

Hamza Sefa YILMAZ