'Teröre bin defa lanet olsun'

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Duran Yavuzoğlu, ülke genelinde yaşanan son terör saldırılarına tepki göstererek, 'PKK'ya bin defa lanet olsun' dedi.

  • 1061
'Teröre bin defa lanet olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de son birkaç gün içerisinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen hain terör saldırıları karşısında birlik ve beraberlik çağrısı yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Duran Yavuzoğlu, eli kanlı hainlerin ve işbirlikçilerine en ağır cezanın verilmesi gerektiğini söyledi.

Eli kanlı terör örgütü PKK’nın Van’da, Bitlis’te ve Elazığ’da en kanlı yüzünü yine gösterdiğine dikkat çeken CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yavuzoğlu: “Terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Terörün, bitmez tükenmez hırsı ve nefreti, Türk milletinin gücüne ve birlikteliğine galebe çalacak değildir. Bunu tüm dünya böyle bilmelidir. İçimiz yanıyor, yüreğimiz kanıyor. Şehitlerimizin acısı, sadece şehit evlerine değil, aynı duyarlılığı taşıyan binlerce eve düşüyor. Terörün ve teröristin bilmediği ve algılamak istemediği, ortak acılarımızın, bizi birbirimize daha çok yaklaştırdığıdır. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Onların aziz ruhu ve şehit bedeni, vatana bağlılığımızı daha çok pekiştirmiştir. Terörü önleme konusunda alınacak tedbirler mutlaka yeniden gözden geçirilmeli, bu alçaklara fırsat verilmemelidir” diye konuştu.

Kazım BOLAT