Vidinlioğlu "Artık belediyede ev hanımlarının da bir yeri olacak"

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu ziyaretlerine devam ediyor.

  • 883
Vidinlioğlu &quotArtık belediyede ev hanımlarının da bir yeri olacak"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, Ali Fuat Darende İlkokulunu, Kuzeykent İlk ve Ortaokulunu, Orgeneral Atilla Ateş İlk ve Ortaokulunu, Prof. Saime İnal Savi Anadolu Lisesini, Şehit Erkan Kendirci İlkokulunu, Şeker İlkokulunu, Şeker Fabrikasını ve Sağlık Ocağını ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerden sonra konuşan Vidinlioğlu şunları söyledi:

“OKUL AİLE BİRLİKLERİ İLE KÖPRÜ PROJEMİZLE OKULLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

Vidinlioğlu, “Okullarımızda olan sıkıntıları, eksikleri ve istekleri daha iyi belirlemek için, Okul Aile Birliklerimiz İle Köprü projesi geliştirdik. Bu projemizi de iyi ki geliştirmişiz. Sahada olduğum sürece içerisinde hem görüyor hem de duyuyorum, okullarımızın bazı problemleri var. Bu köprü projesi ile bu sorunların tespit edilmesini, bize ulaşmasını ve bizim yapabileceklerimizi yapıp, gerekli mercilere iletmemizi sağlayacak. Böylece okullarımızın sorunlarını, eksiklerini, ihtiyaçlarını ve eksiklerini gidereceğiz. ” açıklamasında bulundu.

“ARTIK BELEDİYEDE EV HANIMLARININ DA BİR YERİ OLACAK”

Vidinlioğlu, “Belediye bünyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak adı Anne ve Çocuk Eğitim Programı (AÇEP) olacak bir ev hanımları birimi kuracağız. Bu birim ile ailelerimize her yaş grubundaki çocukları nasıl yetiştireceklerine dair eğitimler vereceğiz. Aileler çocuklarını yetiştirirken nelere dikkat etmeli? Çocuklara nasıl hitap edilmeli? Çocuklarla nasıl sohbet edilmeli? Çocukların yanında nasıl davranılmalı? gibi birçok konunun anlatılacağı eğitimler vereceğiz. Ailelerimize çocuk yetiştirme konusunda rehberlik edeceğiz. Bunun yanı sıra bu birimde ev hanımlarının ve ailelerin her türlü sorununu kayıt altına alacağız. Ailelerimizin, Valilik, Devlet Kurumları Müdürlükleri ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gibi makamlara ulaştırmaları gereken sorunları, istekleri, ihtiyaçları dahil olmak üzere uğraş gerektiren işlemlerde biz köprü olacağız. Ev hanımlarımızın sorun, istek ve ihtiyaçlarını kayıt altına alacak, gerekli yerlere iletmesinde ve çözüme kavuşmasında aracı olacağız” dedi.

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’na MHP Kastamonu 23-24. Dönem Milletvekili Emin Çınar ile bazı İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeliği Adayları eşlik etti.