Vidinlioğlu "Tüm ekiplerimizle sahadayız"

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kuzekent Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

  • 523
Vidinlioğlu &quotTüm ekiplerimizle sahadayız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 salgınıyla ilgili alınan önlemleri denetleyen Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, önemli uyarılarda bulundu.

Sürecin çok ciddi olduğunu yineleyen Başkan Vidinlioğlu; “Bu süreçte ihmale yer yok. Herkes sosyal mesafe başta olmak üzere alınan tedbirlere uymalı. Zira virüs çok hızlı yayılabiliyor. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkılmamalı” dedi.

İhtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü vatandaşların taleplerini karşılayabilmek için Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Zabıta ekiplerinin yoğun mesai harcadığını da ileten Başkan Vidinlioğlu; “Birlik beraberlik içerisinde zorlukların üstesinden geleceğiz. Kastamonu Belediyesi dün olduğu gibi bugünde tüm ekibiyle sahadadır. Vatandaşlarımızın evde kalmaları için bizler sahada görevimizin başındayız. Hemşehrilerimizin her daim yayında olduk ve bundan sonrada yanında olacağız. Pazar yerlerimizde dezenfekte stantlarını kurduk ve maske dağıtımı yapmaya devam ediyoruz. Burada görevli personelimiz maskenin nasıl kullanılacağı hakkında da bilgiler veriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz şehrimizin belirli noktalarına maske ve eldivenlerin yerlere atılmaması için özel kovalar koydu. Herkes kişisel temizliğine olduğu kadar çevre temizliğine de dikkat etmeli. Yine ilimizin bütün mahalle ve sokakları dezenfekteli su ile yıkandı. İçerisinde bulunduğumuz süreci birlik içerisinde olur, hep birlikte önlemlere uyarsak hızlı atlatırız” ifadelerini kullandı.

Başkan Vidinlioğlu, Pazar ziyaretinde esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti, morallerin yüksek tutulması gerektiğini söyledi.