Yelis "Hiçbir tehdit ve tehlike bitmiş değildir"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis basın açıklamasında bulundu.

  • 689
Yelis &quotHiçbir tehdit ve tehlike bitmiş değildir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yelis; "Ülkemiz birlik ve beraberliğimiz ile demokratik düzen açısından büyük bir tehlike atlatmıştır.
Ülkemizin birliğine ve demokrasimize kasteden bu alçakça darbe girişimini lanetliyorum.
Devletimiz, içeride PKK terörü ile Suriye sınırında PYD hainleriyle ve uluslararası arenada büyük bir tehdit altında iken, darbe tehlikesine uğratılmıştır.
İç ve dış güvenliğimizi, devletimizin bekasını, milletimizin huzur ve refahını tehdit eden bu darbe girişimini yüce Türk Milleti ve tarih affetmeyecektir.
Bugün itibari ile hiçbir tehdit ve tehlike bitmiş değildir. Yüzyıl önce ülkemizi parçalayıp yok etmek isteyen zihniyetler bugün aynı emel uğruna devletimizi zafiyete düşürmek, iç kargaşa çıkartmak ve toplumsal düzenimizi bozmak istemektedirler.
Ülkemizde yaşayan her türlü siyasi düşünceye sahip vatandaşlarımız ve etnik kökeni ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan Büyük Türk Milleti olarak her zamankinden daha fazla Birlik ve Beraberlik içinde birbirimize kenetlenmeliyiz.
Siyasi iktidar ve Muhalefet partileri, artan kutuplaşma ile keskin ayrışmaların darbenin kendisi kadar beka faktörlerimizi tehdit ettiği bilinci ile hareket etmelidir.
Türkiye’de “Milli Birlik ve Kardeşlik” havası estirilmelidir.
Demokrasi hainleri tarafından hunharca şehit edilen polislerimize, askerlerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar niyaz ediyorum.
Demokrasilerde yönetme hakkı siyasete aittir. Sivil siyasetin ve Milli iradenin yanında olduğumuzu beyan eder, Büyük Birlik Partisi ve Türk-İslam Ülkücüleri olarak, Devletimizin bekasını, Milletimizin huzur ve mutluluğunu Yüce Allah’tan dilerim.