Yelis "İFM'de düzenlenen KASTEXPO Fuarını ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, KASİAD'IN düzenlediği Kastamonu'lu Sanayici ve İşadamı hemşehrilerimizin katıldığı fuarı, İktisadi Araştırmalar Vakfı Başkanı Prof.Dr. Ahmet İncekara ile birlikte ziyaret etti.

  • 672
Yelis "İFM'de düzenlenen KASTEXPO Fuarını ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklamada bulunan BBP'li Yelis; "KASİAD Genel Başkan‘ı Ayhan Aslan ve Cemal Şenol’u bu güzel organizasyondan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Fuar ziyaretimizde; KASİAD Başkanı Ayhan Aslan, Başkan yardımcısı Cemal Şenol, İMES Sanayi Sitesi Başkanı Kemal Akar, KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Umur, Bozkurt İlçesi, İlişi (Benim Köyüm) Köyü Dayanışma Derneği Başkanı Murat Değirmenci, İstamonu Gazetesi Yönetmeni Hüseyin Karadeniz ve birçok sanayici ve iş adamı hemşehrimiz ile sohbet etme fırsatı bulduk.

Fuara olan ilgi, katılımcı firmaların sıcak karşılamaları ve ahşaptan yapılan motosiklet ile sadece Kastamonu’da yetişen siyez unundan yapılan ürünler dikkat çekici idi.

Türkiye’mizin ilk 500 firması arasında bulunan şirketlerimizinde içinde bulunduğu iftihar kaynağımız; İş ve aş üretme mücadelesi veren tüm katılımcı sanayici ve iş adamı hemşerilerime hayırlı işler dilerim.

Bu arada Kastamonu’muzun, 2018 yılı Türk Dünyası kültür başkenti olduğunu hatırlatır, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Yerli otomobil üretiminin ise Kastamonu’da yapılması hususunda tüm Kastamonu platformlarının ısrarcı olması da talebimizdir" dedi.