Yelis 'Suriye ve Irak'ın toprak bütünlüğünü bozamayacaklar'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis açıklamada bulundu.

  • 491
Yelis 'Suriye ve Irak'ın toprak bütünlüğünü bozamayacaklar'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yelis yapmış olduğu açıklamada; “Merhum Akif, İstiklal marşımızda diyor ki; GARBIN AFAKINI SARMIŞSA ÇELİK ZIRHLI DUVAR, BENİM İMAN DOLU GÖĞSÜM GİBİ SERHADDİM VAR, ULSUN KORKMA, NASIL BÖYLE BİR İMANI BOĞAR? MEDENİYET DEDİĞİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR.

Evet, çağdaş medeniyet denilen bu son demlerini yaşayan ahlak ve adalet yoksunu, bu tek dişi kalmış canavarlar, bu emperyalistler yine gönül coğrafyamızı kan ve gözyaşına boğdular.

Bu emperyalistler bölgemizi atış poligonuna çevirdiler, bölge insanımızı da canlı hedef haline getirdiler.

Bu emperyalistler ne tür silahlarla savaşırlarsa savaşsınlar, güç ve kuvvetleri ne olursa olsun eninde sonunda bölgemizden defolup gideceklerdir. Akıttıkları kan ve gözyaşında kendileri de boğulacaktır. Bölgemizdeki  ülke yönetimleri de bir an önce akıllarını başlarına devşirmelidirler. Türk devletinin öncülüğünde, barışa giden yolda bir beraber olmalıdırlar.

100 yıl önce estirilen ‘Uluslara özgürlük’ rüzgarıyla Osmanlı devleti parçalanmıştı. Şimdi de dertleri, paramparça ettikleri coğrafyada kurdukları devletleri bir daha parçalamak ve yeni küçük devletçikler inşa etmektir.

Emperyalistlerin ve Siyonistlerin sevdasının gerçek yüzü, büyük İsrail’e giden yolda bölgedeki devletleri küçültüp kolay lokma haline getirmektir. Lakin, zulüm hiçbir zaman payidar olamayacaktır.

Emperyalistler, kirli emellerine asla kavuşamayacaklar, Suriye ve Irak’ın toprak bütünlüğünü bozamayacaklardır.”