Prof. Dr. Yenidünya STK Ziyaretlerine Hız Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya seçim çalışmaları kapsamında mahalle muhtarlarını ve Köy-Koop Başkanı Erol Akar'ı ziyaret etti.

  • 584
Prof. Dr. Yenidünya STK Ziyaretlerine Hız Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Ayhan Kılınç ile Akmescit Mahallesi Muhtarı Cahit Kamburoğlu’nu ziyaret etti.

İlk önce Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Ayhan Kılıç ile görüşen Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya Kastamonu için hizmete talip olduklarını belirterek ‘Yaşanacak Bir Türkiye ve Yaşanacak Bir Kastamonu’ için her kesimle istişare halinde olacaklarını var olan tüm sorunları birinci ağızdan tespit ederek çözüme kavuşturmak için gayret göstereceklerini kaydetti.

 Kuzeykent Mahallesi Muhtarı’nın ardından Akmescit Mahallesi Muhtarı Cahit Kanburoğlu ile görüşen Prof. Dr. Yenidünya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde muhtarların sorunlarını daha gür şekilde dile getireceklerini belirtti.

Mahalle muhtarlarının ardından Köy-Koop Başkanı Erol Akar ile görüşen CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya,  Erol Akar’dan Köy-Koop’un çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Köy-Koop Başkanı Akar’dan çiftçilerin sorunları hakkında bilgi alan Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya: “Köy-Koop’un sorunlarını Allah nasip eder milletvekili olursam kooperatif başkanlarımızla istişare içinde olarak birlikte sorunları çözeceğiz. Orman Köylümüzün sorunlarını daha yakından takip edeceğim. Orman Köylümüzün desteklerden daha fazla yararlanması için çalışacağım” diye konuştu.


Kazım BOLAT