PTT'nin 175'inci Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

PTT'nin Kuruluş Yıldönümü düzenlenen programla kutlandı.

  • 359
PTT'nin 175'inci Kuruluş Yıldönümü Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programa Valimiz Sayın Şehmus Günaydın, eşi Aysel Günaydın, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serdar Güngör, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Şehit yakınları ve gaziler ve PTT çalışanları katıldı.

Program ilk olarak PTT Başmüdürlüğünün hizmetlerinin yer aldığı sinevizyon gösterimi, protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

Son yıllarda 350’ye yakın PTT  teşkilatının, ülkenin her köşesine birçok hizmet götürdüğünü ifade eden  Valimiz Sayın Şehmus Günaydın konuşmasında; ”Günde bir memurun yaklaşık 150 işlem yaptığını biliyorum. Gerçekten bu teşkilat yaptığı atakla, hizmet ağını hem genişletti hem de hizmet çeşitliliğini çok önemli noktalara taşıdı. Ülke ekonomimize ve bulunduğu yerlerin ekonomisine çok ciddi katkılar sağladı. Ben bu katkılardan dolayı emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. PTT Kurumunun 175.yılını tebrik ediyorum, nice yıllara diliyorum” dedi.

PTT Başmüdürü Aysel Varlıker konuşmasında; ”PTT olarak, sunulan her hizmette kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimsemek felsefesiyle, bilgili ve yetenekli personel kadromuzla geleceğe iz bırakmak temel amacımızdır. Ben katkılarından dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programın devamında, PTT’nin 175.Kuruluş Yıl Dönümü pastası kesildi.

Kastamonu Valiliği / Basın