"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"ne korona engeli

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, bu yıl koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle meydanlarda değil sosyal mesafeye dikkat edilerek iş yerlerinde kutlandı.

  • 720
&quot1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü&quotne korona engeli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü bu yıl koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle meydanlarda değil sosyal mesafeye dikkat edilerek iş yerlerinde kutlandı.

Yol-İş 2 No’lu Şube Başkanı Sadık Düzgün’de İl Özel İdaresi sosyal tesisleri önünde sağlık için gerekli tedbirler alınarak Türk-İş’in bu güne hazırladığı metni okuyarak işçilere bilgi verdi.

Salgın nedeniyle bu yıl meydanlarda coşku içinde kutlayamadıkları için buruk olduklarını ifade eden Sadık Düzgün her şeyin başı sağlıktır. Öncelik olarak Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı tüm uyarı ve kurallara riayet ederek işimizi mümkün olduğu ölçüde aksatmadan yapmaya devam edeceğiz.

Bu düşünce ile tüm işçi-emekçi çalışan tüm üyelerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, en yakın gelecekte coşku ile meydanlarda buluşmayı diliyorum dedi.