"2016 Değişim ve Gelişim Yılı Olsun"

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu yeni yıl mesajı yayınladı.

  • 874
&quot2016 Değişim ve Gelişim Yılı Olsun"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir yılı daha geride bırakıyor,  yeni bir yıla başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Her başlangıç yeni bir umut, her bir umut yeni bir beklentiyi beraberinde getiriyor.

Bizler Kastamonu’muzun genç girişimcileri olarak İstanbul, Kastamonu ve Ankara'da resmi olarak teşkilatlanarak 200'ü aşkın üyemizle birlikte kuruluşumuzdan bu yana birçok faaliyet ve proje gerçekleştirdik. 2016 yılında ise tempomuzu çok daha fazla arttırarak yeni projeler ve yeni faaliyetlerle memleketimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Her zaman söylediğimiz gibi 2016 yılında da en büyük hedefimiz; her şeyin en güzeline layık olan memleketimizin hak ettiği yerlere daha hızlı ulaşması için katkı sağlayabilmektir.

Kuruluşumuzdan bu yana bizlerden desteğini esirgemeyen KASGEG üyelerimize, fahri üyelerimiz olan ailelerimize ve Kastamonu halkımıza çok teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle;  tüm hemşehrilerimizin  yeni yılını KASGEG ailesi adına kutlar, 2016 yılının ülkemize, memleketimize ve tüm Kastamonululara sağlık, mutluluk, huzur, barış ve güzellikler getirmesini temenni ederiz. Umarım 2016 yılı her şeyin en iyisine layık güzel memleketimiz Kastamonu’nun tüm sorunlarının çözüldüğü, Kastamonu’nun değişiminin ve gelişiminin hızlandığı bir yıl olur.


(KG)