"30 Ağustos Türk Milleti'nin şahlanışının ispatıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 418
&quot30 Ağustos Türk Milleti'nin şahlanışının ispatıdır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çınar; "Zaferlerle dolu Türk tarihinin muzaffer bir günü olan 30 Ağustos’u coşku ve onur ile kutluyoruz. Bu mukaddes günde 783 bin 562 kilometrekareyi bizlere vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman şehitlerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.

Emperyalist güçlerin ülkemiz üzerindeki kalleş oyunlarının bozulduğu, Türk Milleti’nin şahlanışının ispatı olan 30 Ağustos, düşmanı yurdumuzdan defettiğimiz özel bir gündür. Tarihin şan ve şeref dolu sayfalarına adını altın harflerle yazdıran aziz ecdadımız 98 yıl önce bağımsızlığımızı bizden almak isteyen düşmana karşı Türk Milleti’nin damarlarındaki asil kanın ne olduğunu göstermiştir.

Aziz milletimizin vatan, bayrak ve değerlerine olan bağlılığı karşısında çaresiz kalan düşman Türk ordusunun önünde diz çökmekten başka bir şey yapamamıştır.

Kayık ile kağnı mucizesi olan Kurtuluş Savaşımızın taçlandığı gün olan 30 Ağustos, Zaferlerin en güzeli en anlamlısı ve en değerlisidir.

Dün dedelerinin aldığı dersi görmeyerek bugün Akdeniz’de Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı hesapsız bir oyun kurmaya çalışanlar geç olmadan akıllarını başlarına almazlar ise akıbetleri de dünden farklı olmayacaktır. 

Türk Milleti 98 yıl önce nasıl aynı ülkü etrafında toplandıysa bugünde vatan savunması için aynı ruhla hareket edecektir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde mukaddes vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettiren 30 Ağustos Zaferi’nin 98’inci yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhları şad olsun."