"AK Parti, ülkemizin kalkınmasında önemli çalışmalar yapmıştır"

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Partinin kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 325
&quotAK Parti, ülkemizin kalkınmasında önemli çalışmalar yapmıştır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü yazılı mesajında; "14 Ağustos 2001'de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Her şey Türkiye için’ diyerek başlattığı siyasi mücadele bugün 18. yılına ulaşmıştır. Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, Devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, 'Milleti Yaşat ki Devlet Yaşasın' anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün Genel ve Yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Bizler Ak Parti Kastamonu İl Başkanlığı olarak 14 Ağustos 2001 yılındaki heyecanımızla, ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz.

AK Parti, ülke yönetimine muktedir olduğu günden bugüne birçok önemli projeye imza atmış ve ülkemizin kalkınmasında önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir. Ülkemiz bugün de, daha önce olduğu gibi birçok alanda engellenmeye çalışılmaktadır. AK Parti liderliğindeki Güçlü ve Müreffeh Türkiye tablosu bozulmak istense de vatandaşımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu ile gerek iç gerekse dış güçler eylemlerinde muvaffak olamamış, olamayacaktır. Bu konuda en büyük engel, 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimi ile ülkemizin karşısına getirilmiş ve tüm kötü niyetli güçler birleşerek ülkemizi karanlığa çekmeye çalışsa da başaramamışlardır. AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi’ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruhtur. Bu ruh günümüzde de tüm düşmanları başından def edecektir.

Son dönemlerde de ülkemiz üzerinde ekonomik saldırılarını yoğunlaştıran güçler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki milletimizin dik duruşuyla karşılaşmışlar ve yine hezimete uğramışlardır. Bilinmelidir ki AK Parti, önüne koyduğu hedeflere tüm engelleri aşa aşa, tüm zincirleri kıra kıra ulaşmaya devam edecektir. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir.

Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle partimizin 18. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, rahmeti rahmana kavuşan tüm dava büyüklerimizi şükranla anıyorum."