"Ankara'ya köprü olacağız inandık ve başaracağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Adayları ve parti il teşkilatı yöneticilerinden oluşan heyet Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. 

  • 563
&quotAnkara'ya köprü olacağız inandık ve başaracağız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Adayları Hacı İbrahim Maşalacı, Muharrem Avcı ve parti il teşkilatı Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinde destek isteyen Maşalacı ve Avcı, yetki verildiği takdirde, Ankara’yla Kastamonu arasında Ilgaz Dağı’nın engel olamayacağını, hemşerileriyle Ankara arasında köprü oluşturacağını, inandıklarını ve başaracaklarını belirttiler.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi milletvekili adayları ve siyasi parti temsilcilerinin ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Adayları Hacı İbrahim Maşalacı, Muharrem Avcı ile parti il teşkilatı yöneticilerinde oluşan heyet Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek destek istedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, milletvekili adaylarına başarılar diledi. Kastamonu’yu i mecliste temsil etmek isteyen tüm adaylara başarılar dileyen İşeri, milletvekili adaylarının kentin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sunacak projeler üzerinde durmasının önemine vurgu yaptı.

“HEMŞERİLERİMİZLE ANKARA ARASINDA KÖPRÜ OLUŞTURACAĞIZ”
Türkiye’nin huzur ve güven ortamına duyduğu ihtiyacı dile getiren MHP Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı: “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin ve devletin en önemli emniyet siboplarından biridir. Bu ülke ne zaman ciddi krizlere maruz kalmışsa, Milliyetçi Hareket Partisi be kadroları bu ülkenin her zaman kayıtsız ve koşulsuz yanında olmuştur. İnşallah 24 Haziran seçimleri ülkemize, memleketimize hayırlar getirir. Bu millet görevi de size tebliğ ederse çok önemli hizmetler yapacağınızdan hiç kuşkumuz yoktur. Yetki verildiği takdirde, Ankara’yla Kastamonu arasında Ilgaz Dağı engel olamayacak. Kadirşinas hemşerilerimle Ankara arasında köprü oluşturacağız. İnandık, başaracağız. Gayret bizden, Tevfik Allah’tandır” dedi.

“24 HAZİRAN’DA SANDIKTA DESTEK BEKLİYORUZ”
Ülkenin içinde bulunduğu şartları düşünüldüğünde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çeken İbrahim Maşalacı: “Herkesin sorumluluk alması gerekiyor. Özellikle vatandaşlardan dileğimiz geçmiş dönemlerde ve özellikle son seçimde yaklaşık 12-13 milyon vatandaşımız sandık başına gitmemiştir. Lütfen herkes sandık başına gitsin. Milli iradenin ve demokrasinin gerçekleşmesi anlamında herkes oyunu kullansın. Herkesi 24 Haziran’da sandık başına çağırıyoruz. Biz ülkemizin içinde bulunduğu şartları biliyoruz. Gerek ekonomik, gerek siyasi gerek iç ve dış güvenlik her türlü sorunlara vakıfız. Bu sorunların çözümü noktasında biz iktidara talibiz. Sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Bütün vatandaşlarımızdan 24 Haziran’da sandıkta destek bekliyoruz” diye konuştu.

“ŞU İLÇENİN VEYA BU İLÇENİN VEKİLİ DİYE BİR KAVRAM OLMAYACAK”
24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket’in güçlü bir şekilde iktidara geleceğini dile getiren Maşalacı: “24 Haziran'dan sonra Türkiye’nin önündeki engeller bir imza ile kaldırılacak. Yapılacak çalışmalar daha hızlı ve pratik olacaktır. Çok daha güçlü bir parlamenter ile çok daha güçlü bir temsil ile tüm bunların çözümü mümkündür. Bizim için 24 Haziran’ın çok daha ciddi kıymeti harbiyesi vardır. Biz de bu vesileyle hem Kastamonu’muza daha güçlü bir şekilde, sizlerle birlikte, sivil toplum kuruluşlarıyla, iş adamlarıyla, esnaf ve yerel yönetimlerimiz ile çok daha güçlü bir şekilde istişare yaparak, Kastamonu’yu en iyi şekilde Ankara'da temsil edeceğiz. Dağın öte yanı bu yanı diye bir ayrım olmayacak. Sahilin vekili, merkezin vekili, şu ilçenin veya bu ilçenin vekili diye bir kavram olmayacak. Seçilen Milletvekillerimiz Kastamonu’nun her karesinden mükellef olacaktır. Sözgelimi ilçelerle ilgili bir problem var ise ortak bir şekilde değerlendirilecek ve yatırımlar tüm ilçelerimizde ortak olarak değerlendirilecek. Sorunları tüm milletvekillerimiz ortak çalışarak çözeceğiz” ifadelerini kullandı.