"Bizi bir millet yapan, bayramların yüksek erdem ve esenliğidir"

MHP İl Başkanı Yüksel Aydın, Kurban Bayramı nedeni ile mesaj yayımladı.

  • 575
&quotBizi bir millet yapan, bayramların yüksek erdem ve esenliğidir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın yazılı mesajında; "Mübarek Kurban Bayramını karşılamanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban, bir Müslüman’ın tüm varlığını Allah yolunda feda etmeye hazır olduğunun işaret ve ifadesi olmakla birlikte, mana ve muhtevası çok derin ve kavrayıcıdır.

Dünya üzerinde dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneği olan Kurban Bayramı’nda besmeleyle kesilen her kurban, sıkılan her el, uzatılan her ikram, gülücükler saçan her yüz, hasret akşamlarından sonra şafakla doğan her vuslat birliğimizin harcı, dirliğimizin haysiyetidir. Bizi bir millet yapan, nihai olarak bu milleti eğilmez ve baş edilemez kudret haline getiren bayramların yüksek erdem ve esenliğidir.

İdrak ettiğimiz Kurban Bayramı safları sıklaştıracak, kardeşlik bağlarımızı güçlendirecek, milli ve manevi hissiyatı daha da perçinleyecektir.

Kastamonulu hemşerilerimiz başta olmak üzere, Türk Milleti’nin Kurban Bayramını kutlarken, bayram tatili münasebeti ile yollara düşen vatandaşlarımızın kaza ve belalardan uzak bir şekilde tatillerini geçirmelerini, Hac vazifesi için kutsal topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul olmasını ve sağlıcakla dönmelerini temenni ederim."