"Bu bayram, sefalet ve yoksulluğun son bulduğu bayram olsun"

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Kurban Bayramı nedeni ile mesaj yayımladı.

  • 247
&quotBu bayram, sefalet ve yoksulluğun son bulduğu bayram olsun"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erbilgin yazılı mesajında; "Bayramlar; sevginin, hoşgörünün, huzurun arttığı, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerdir.

Bizlere duygusal zenginliklerimizi anımsatan, sevdiklerimize kavuşturan ve kucaklaştıran, mutluluk ile sevincimizi katlayan Kurban Bayramı’nda, tüm vatandaşlarımızın demokrasi, özgürlük ve adaletin var olduğu bir ülkede yaşama arzularının gerçekleşmesini diliyorum.

Kardeşçe ve sevgiyle kucaklaşmalarımızın bayramlarda kalmamasını, bu bayramın sefalet ve yoksulluğun son bulduğu, herkesin güven ve huzur içinde bir arada yaşadığı bir Türkiye’nin başlangıcı olmasını temenni ediyorum.

Bizlere, özgürce ve huzurla bayramlarımızı kutlama imkânı veren başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını gözünü kırpmadan feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanarak, Kastamonulu tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum."