"Fikirlerimi, duygularımı anlıyor ve hissediyorsanız bu kâfidir"

Kastamonu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  • 737
&quotFikirlerimi, duygularımı anlıyor ve hissediyorsanız bu kâfidir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özdemir; "Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımızın 81. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

10 Kasım günü aramızdan ayrılan, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün insanlığa ışık ve hayat kaynağı olmaya devam eden düşünceleriyle aydınlattığı yolda yürümeye, Türk Vatanı’nın bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma, yüceltme, azim ve kararlılığı ile memleketimizin yarınları için çalışmaya devam ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal’in; 'Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir, benim fikirlerimi, duygularımı anlıyor ve hissediyorsanız bu kâfidir' sözleri ile her 10 Kasım’ı Mustafa Kemal Atatürk’ün temel felsefesini, eserlerini anmak, anlamak ve dikkatlerimizi O’nun düşüncelerine yöneltmek için bir fırsat olarak görüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle ölümünün 81. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le birlikte Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, Cumhuriyet’imizin kuruluşunda emeği geçen, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran, minnetle ve saygıyla anıyoruz.”