"Genç girişimci akademisi kuracağız"

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Vidinlioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor.

  • 589
&quotGenç girişimci akademisi kuracağız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini, İlahiyat Fakültesini, Su Ürünleri Fakültesini, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesini, Rektörlük Binasını, Beden Eğitimi Yüksekokulunu, Turizm Fakültesini, Yabancı Diller Yüksekokulunu ve Sivil Havacılık Yüksekokulunu ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerden sonra konuşan Vidinlioğlu; 

“GENÇLERİMİZE VE AKADEMİSYENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Vidinlioğlu, “Kastamonu’muzu geleceğe hazırlayacak vizyonu ortaya koyacağız dedik. Bunu da hep beraber ‘Ortak Akıl’ ile başaracağız. Bu doğrultuda çok önemli bir yeri olan Üniversitemizi, fakültelerimizi, yüksekokullarımızı, akademisyenlerimizi ve gençlerimizi ziyaret ettik. Akademisyenlerimizle, gençlerimizle geleceği konuştuk. Projelerimizi konuştuk. Fikir alışverişinde bulunduk. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel karşıladılar. Bizimle görüşlerini paylaştılar.” açıklamasında bulundu.

“GENÇ GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ İLE GENÇLERİMİZİN FİKİRLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Vidinlioğlu, “Belediyemiz bünyesinde Girişimcilik ve Dijitalleşme Birimi kuracağımızın sözünü vermiştik. Bunun yanı sıra kuracağımız Genç Girişimci Akademisi ile genç girişimci kardeşlerimizin fikirlerine sahip çıkacak, geliştirmelerini sağlayacak ve yatırım bulmalarına yardımcı olacağız. Yatırımcılara da geliştirilmiş fikirler arasından bir fikre yatırım yapmalarını sağlayarak alacakları riski de en aza indireceğiz. Gençlerimiz Kastamonu’muzun kalkınmasının en önemli faktörü olacak. Biz de gençlerimize, düşüncelerine ve fikirlerine sahip çıkacağız” dedi.

“KUZEYKENT GENÇLİK MERKEZİNİ GENÇLERİMİZE EMANET EDECEĞİZ”

Vidinlioğlu, “Genç nüfusumuza sahip çıkmakta sorun yaşıyoruz. Öğrenci kardeşlerimizle yapmış olduğumuz sohbetlere dayanarak Kastamonu’da gençlerimizin sosyalleşebileceği, sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerini yapılabilecekleri Kuzeykent Gençlik Merkezi kuracağız. Kuzeykent Gençlik Merkezini de gençlerimize emanet edeceğiz. Gençlik Merkezimizin içerisinde Gezi Kulüpleri, Spor Eğitim ve Faaliyet Alanları, Atölye Birimleri, Tiyatro ve Gösteri Salonu, Sergi Alanı, Kütüphane, Kafe-Restoran, Konservatuar ve Kayıt Stüdyosu gibi birçok birim bulunacak. Gençlerimiz burada ihtiyaç duydukları birçok faaliyeti gerçekleştirebilecekler” açıklamasında bulundu.

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’na bazı İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeliği Adayları eşlik etti.