"Her engeli aşacak gücümüz, imkansızı başaran tarihimiz var"

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 359
&quotHer engeli aşacak gücümüz, imkansızı başaran tarihimiz var"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erbilgin; "Bayramlar, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, üzüntülerin ve sıkıntıların geri plana itildiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, saygının, sevginin pekiştiği özel günlerdir.

Bayramlar aynı zamanda yarınlara olan umutlarımızı tazeleyen, besleyen günlerdir. Ancak, bu bayramı tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını dolayısıyla 'bayram' tadında sevinçle, mutlulukla yaşayamıyoruz.

Biliyoruz ki; bizim her engeli aşacak gücümüz, milletçe hak ettiğimiz aydınlık günlere ulaşma azmimiz ve imkânsız denilenlerin mümkün olduğunu gösteren bir tarihimiz var.

Farklı düşünen, farklı konuşan, farklı yazan her kişinin kendisini özgürce ifade edebildiği, adaletin kişilere göre değil toplumun tamamına eşit yaklaşabildiği, açlık ve yoksulluğun sona erdiği, emeğin en yüce değer olarak kabul edildiği, gençlerimizin işsizlik, çocuklarımızın gelecek kaygısı yaşamadığı, kan ve gözyaşının bir an önce son bulduğu sağlık dolu mutlu bayramlar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın başta Kastamonu olmak üzere tüm ülkemize barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini temennileri ediyorum."