"İnsanın yetişmesine verilen her emek kutsaldır"

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 438
"İnsanın yetişmesine verilen her emek kutsaldır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özdemir; "Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek kutsaldır.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal'in söylediği gibi, Milletleri kurtaranlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir ve yeni nesil öğretmenlerin eseri olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; büyük fedakarlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyetin değerlerini, demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü öğreten, sorumlu bireyler olarak yetişmesine hayat rehberi olan, vatan ve millet sevgisini aşılayan fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

Başta, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu uğurda canlarını vermiş tüm öğretmenlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyor halen görevde olan öğretmenlerimize sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum."