"Kastamonu için önemli bir hizmet"

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu hizmete açılan ''Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'' için teşekkür mesajı yayınladı.

  • 1142
&quotKastamonu için önemli bir hizmet"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''KASGEG ailesi olarak uzun yıllardır açılmasını dört gözle beklediğimiz Ilgaz Tüneli'nin hizmete girmesini büyük bir mutlulukla karşılıyoruz. Ilgaz Tüneli memleketimiz kalkınması ve gelişmesi için çok önemli bir hizmettir. Her şeyin en güzeline layık memleketimizde bu hizmetin hayata geçmesinde başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Bürokratlarımız ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

''Küçükşabanoğlu; ''Yatırım ve Tanıtım Atağı Başlatmalıyız''

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nin açılması ile birlikte memleketimiz için yatırım ve tanıtım için harekete geçeceklerini söyleyen Küçükşabanoğlu; ''Tünelimiz açıldı ve Ankara'ya mesafemiz 2 saat kadar kısalmış oldu. Bizlerde KASGEG ailesi olarak özellikle Ankara'daki ziyaretlerimize yoğunlaşarak, ziyaret edeceğimiz önemli Sivil Toplum Kuruluşları ve İş Dünyası'nın önemli Temsilcilerine Kastamonu'ya yatırım yapın çağrısında bulunacağız. Ayrıca tanıtım içinde önemli ziyaretlerimiz olacak'' diyerek açıklamasına son verdi.