"Kastamonu'da tarihi bir ilki gerçekleştirerek 3 vekil koltuğunu da alacağız"

MHP 5 bin kişilik iftar sofrasında Ülkücü Harekete söz verdi.

  • 723
&quotKastamonu'da tarihi bir ilki gerçekleştirerek 3 vekil koltuğunu da alacağız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programında 5 bin kişi aynı anda iftar açtı. 

Mübarek Ramazan-ı Şerif’in bitimine sayılı günler kala hem iftar öncesi hem de iftar sonrası yoğun çalışma programı yürüten, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekilliği Seçimleri için kampanya yürüten Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı iftar programı düzenlendi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar programında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kuzeykent Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşen iftar programında Kur'an-ı Kerim'in okunması ve dua edilmesinin ardından binlerce davetli iftar yaptı.

Programda MHP İl Başkanı İsmail Sarıoğlu ve milletvekili adayları Hacı İbrahim Maşalacı, Tarık Ziya Çağılcı ve Muharrem Avcı ile yönetim kurulu üyeleri gelen misafirler ile tek tek ilgilendi. 

“ARAMIZA SOKULMAK İSTENEN FİTNELERE CESARETLE GÖĞÜS GERMEKTEYİZ”

Yaklaşık olarak 5 bin kişinin katıldığı iftar programında konuşan MHP İl Başkanı İsmail Sarıoğlu birlik ve beraberlik içerisinde iftar açmanın memnuniyetini dile getirerek: "Bildiğiniz üzere manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içinden geçiyoruz. Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz her bir hemşerime bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum. Bizler burada tarihi bir ana şahitlik ediyoruz. Ülkemizde oynanan oyunları bozmaktayız. Aramıza sokulmak istenen fitnelere cesaretle göğüs germekteyiz. Ayrımız gayrımız yoktur. Gelecek nesillerin ümitleri bizimle beraberdir. Şehit analarının gözyaşları, yetimlerinin yürek yaraları, ecdadımızın hayır duaları, ülkücü Türk milliyetçilerine ve her şeye rağmen Milliyetçi Hareket Partili kalabilenlere emanettir. Bu ruh devam ettiği sürece yenilmeyeceğiz. Vatan sahipsiz değildir. Millet yetim değildir. Devlet öksüz değildir” dedi.

“KASTAMONU’YU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

24 Haziran seçimlerinde çok daha fazla çalışıp emeği, alın terini ortaya koymaktan başka çarelerinin olmadığını kaydeden Sarıoğlu: “Faziletle bereketlenmiş kalplerimizle inşallah Kastamonu’da tarihi bir ilki gerçekleştirerek Milliyetçi Hareket Partisi’ni en üst seviyeye çıkartarak 3 vekil koltuğunu da alacağız inşallah. Türkiye büyük Millet Meclisi’nde Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Cumhur İttifakı Türkiye’nin önünde tıkanmış olan sistemi açacak, Türk Milliyetçileri milletin meclisinde en yüksek seviyede temsil edilecektir.  Yeni Kapı ruhu ile hareket ederek Türk Milletinin kaderini yeniden yazacak güce ve kudrete sahibiz” diye konuştu.

Yapamaz denileni imanla yaptıklarını, başaramaz denileni ifranla başardıklarını kaydeden MHP Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, haklarında çıkan; ‘dağıldılar, parçalandılar, bu iş bitti’ şeklindeki sözlere rağmen besmele çekip yeninden başladıklarını, milli duruşları ile şahlandıklarını söyledi. 

“CUMHUR İTTİFAKI TÜRK MİLLETİNİN HAİNLERE, İŞBİRLİKÇİLERE KARŞI VERDİĞİ MİLLİ BİR TEPKİNİN ADIDIR”

Türk Milleti ile beraber, bir arada olduklarını ifade eden İbrahim Maşalacı: “Sizlerle beraber buradayız. Ahdımız olsun ki Kastamonu Kalesi’nin burçlarından 3 hilali sallandıracağız. Biz muazzam bir fikre dayanan, varlığını Türk varlığına adayan, gücünü ve ülkülerini Türk Milletinden alan Milliyetçi Hareket Partiliyiz. Türk Milletinin eseri, milli bekayı esas alan, ahlaki ve siyasi uzlaşmanın bir mahsulü olan Cumhur İttifakı, Türk milliyetçilerinin şahlanışı, dünyaya vurulacak Türk mührünün müjdecisi, milli istiklalin namusu, milli istikbalin müdafaa ruhu ve millet aklıdır. Cumhur İttifakı Türkiye’yi hür, demokratik ve müreffeh bir geleceğe kavuşturma azmi, Türk milletinin hainlere, işbirlikçilere, küresel güçlere karşı verdiği milli bir tepkinin adıdır. Kutlu bir diriliş, yükseliş hamlesidir” diye konuştu.

“GENEL BÜTÇEDEN HAK EDİLEN YATIRIMLARIN GELMESİ İÇİN TAKİPÇİ OLACAĞIZ”

Kendilerine yetki verildiği takdirde Kastamonu için yapacaklarını sıralayan Maşalacı: “İl ve ilçelerimizde açık hava toplantıları düzenleyerek sorunları yerinde görme ve tespitlerini mecliste paylaşma sözü veriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımız başta olmak üzere kanaat önderlerimizle ortak projeler oluşturma ve Kastamonu yararına olacak her türlü adımı atma sözü veriyoruz. Kastamonu’nun genel bütçeden hak ettiği yatırımların gelmesi için sonuna kadar takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Adayı Tarık Ziya Çağılcı, bir daha 15 Temmuzların yaşanmaması için Ülkücü Harekete, Milliyetçi kadrolara ihtiyaç olduğunu söyledi. 

“ÜLKÜCÜLÜK YAŞADIĞI MEMLEKET İÇİN ÖLEBİLMEKTİR”

‘Ülkücülük yaşadığı memleket için ölebilmektir’ diyen Milletvekili adayı Muharrem Avcı ise: “"Türk milletinin çimentosu olan Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünden yana olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin parlamentoda güçlü bir şekilde temsil edilmesi için olanca gücümüzle gayret sarf edeceğiz. Biz Türk milletine inanıyoruz, güveniyoruz. Türk milleti Türkiye'nin geleceğine mutlak bir şekilde el koyacaktır. Cumhur İttifakı'nı yüksek oranla seçecektir. Milliyetçi Hareket Partisi'ne güvenini ortaya koyacaktır. Biz hazırız. Biz varız. Tam vakti. Ülkücü Hareket, dün olduğu gibi bugün de yarın da Türkiye için var olmaya devam edecektir" diye konuştu.