"Kastamonu'ya nasıl sahip çıkıldığını herkes görecek"

MHP Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı Daday ve Ağlı'da vatandaşlarla buluştu.

  • 484
&quotKastamonu'ya nasıl sahip çıkıldığını herkes görecek"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1'inci sıra Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daday’da vatandaşlarla bir araya gelen Maşalacı, Kastamonulu bir milletvekilinin Kastamonu’ya nasıl sahip çıktığını herkesin göreceğini kaydetti.

Kastamonu’nun her mahallesinde çalışma yürüten MHP Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, seçim çalışmalarını sahura kadar sürdürdü. İftar sonrasında kahvehane ve kafelere giden İbrahim Maşalacı, Cumhur İttifakı ve MHP'ye sahip çıkılması gerektiğini anlattı.

Maşalacı, af konusuna da değinerek, "Allah'ın izni ile çıkacak. Devlet Bahçeli ne dediyse olur. Terör örgütü ve yüz kızartıcı suçlar dışında af çıkacak. Sizler kalbinizi ferah tutun" dedi.

Girdiği bir kahvehanede konuşan İbrahim Maşalacı; "24 Haziran seçimleri ülkemize, milletimize ve Kastamonu’ya hayırlara vesile olur inşallah. Ben bu yola çıkarken Allah'a söz verdim, sizlere söz verdim. Kastamonulu bir milletvekili Kastamonu’ya nasıl sahip çıkacak göreceksiniz. Kastamonu’nun yiğit insanlarının sesi olacağım ve hizmet edeceğim" şeklinde konuştu.

“VATANINI MİLLETİNİ SEVEN HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ”
15 Temmuz'daki hain darbe girişimini başaramayan şer odakların ekonomiye saldırdığını ifade eden İbrahim Maşalacı: "15 Temmuz'da başarılı olamayanlar, ülkemizin güneyindeki kargaşayı bize de yaşatmaya kalktılar. Bunda da başarılı olmayınca ekonomiye saldırdılar. Ama başaramayacaklar. Genel başkanımızın da söylediği gibi adayımız Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'dır. TBMM'de de güçlü bir MHP olacak. Vatanını milletini seven herkesten bu konuda destek bekliyoruz. MHP bu ülkenin kumu, çimentosu ve teminatıdır." ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE'NİN YÖNETİMSEL YAPISI ŞEKİLLENECEK” 
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Maşalacı Daday ziyaretinin ardından Ağlı ve Kırcalar’da vatandaşlarla buluştu. Esnaflar ve kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Maşalacı, 24 Haziran'da yapılacak seçimin, diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu, Türkiye'nin yönetimsel yapısı bu seçimle şekilleneceğini söyledi. 

Kastamonu’nun işsizlik, eğitim, ulaşım ve kırsal yatırımlar konusunda sıkıntıları olduğunu belirten Maşalacı, MHP'nin bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ve projeleri olduğunu, Kastamonu’ya istihdam arttırıcı kamusal ve özel yatırımların teşvikini sağlayacak adımları atacaklarını kaydetti.