"OSB ek ödenek konusundaki gelişme bizleri sevindirdi"

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Berber "Organize Sanayi Bölgesi için ek ödenek konusundaki gelişme bizleri ziyadesi ile sevindirmiştir" dedi.

  • 377
&quotOSB ek ödenek konusundaki gelişme bizleri sevindirdi"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Berber; "31 mart yerel seçimlerinin üzerinden zafer ayımız Ağustos sonu itibari ile beş ay olmaktadır. Seçim kesin sonuçlarının resmiyet kazanması ardından Belediye Başkanımız ve çalışma ekibi ile hazırlanmış olan öncelikli beş madde dosya haline getirilmiştir. İlk ziyaret olarak Sayın Genel Başkanımız genel merkezde geniş zamanlı olarak ziyaret edildi. Bu ziyaret kapsamında bir numaralı ilçemiz adına çok önem arz eden organize sanayi bölgesine ek ödenek çıkartılması konusu. Sayın Genel Başkanımıza anlattık ve arz ettik. Sayın Genel Başkamız konunun kesinlikle takipçisi olacağını her daim ilçeniz sorunları konusunda yanımızda olacaklarını cumhur ittifakı kapsamında değerlendirme yapacağı sözünü bizzat kendileri verdiler.

Bu gün gelinen noktada ek ödenek konusundaki gelişme bizleri ziyadesi ile sevindirmiştir. İlçemize organize sanayi bölgesi kurulması aşamasında ilk günden bugüne kadar hep destek olmuş Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımıza ilçemiz halkı adına çok ama çok teşekkür ederiz. İlçemize dünden bu güne hizmet bazında emeği geçen herkesten Allah razı olsun ve olan olacak herkes baş tacıdır. Kazanan her zaman ilçemiz olsun. Gelişen her daim ilçemiz olsun.

Kazanan hep Taşköprü olsun der, tekrar Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımızı sunarım. Belediye başkanımız ve çalışma ekibine üstün başarılar dilerim."