"Taekwondo ve Kick Boks dövüş sporu değildir"

Kastamonu Erişen Spor Kulübü Yaz Spor Okulu kayıtları devam ediyor.

  • 3070
&quotTaekwondo ve Kick Boks dövüş sporu değildir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnönü Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Taşköprü Sitesi Altı Nisan Eczanesi yanında çalışmalarını sürdüren Erişen Spor Kulübü, Taekwondo, Kick Boks branşlarında faaliyetini sürdürüyor.

Çocukların yaz dönemini sporla geçirmelerinin önemine değinen Taekwondo ve Kick Boks antrenörü Murat Şengül; “Okullar kapandı. Çocuklarımızın sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle yaz dönemini geçirmeleri çok önemli. Bu tür etkinlikler, çocuklarımızı kötü alışkanlıklara meyil etmelerinden korumakta ve kendine özgüven ile sosyalleşme sağlamaktadır.”

Taekwondo ve Kick Boks sporunun dövüş değil, aksine savunma sanatı olduğuna dikkat çeken Şengül; “Biz sporcularımıza burada saygıyı, sevgiyi, kavga etmemeyi, tevazu sahibi olmalarını tembihliyoruz. Görüyoruz ki, sporcu herkesten çok antrenörünün sözüne önem veriyor. Bu da bizim sporlarımızın ahlaki yapısının ne denli iyi olduğunu gösteriyor” dedi.

Bu yaz çocuklarının Taekwondo veya Kick Boks yapmalarını isteyen veliler, Kastamonu Erişen Spor Kulübünün 0 542 322 68 88 nolu telefonundan antrenör Murat Şengül ile iletişime geçebilirler.