"Ulusumuz bu şanlı günde küllerinden doğmuştur"

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 523
&quotUlusumuz bu şanlı günde küllerinden doğmuştur"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Baltacı; "Tarihin dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, bağımsızlık mücadelemizdeki kararlığımızın ne denli önemli ve haklı olduğunun en net göstergelerinden biridir.

Ulusumuzun küllerinden doğduğu bu şanlı gün en büyük kıvanç kaynaklarımızdan biridir. Emperyalist işgale karşı Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin taçlandığı bugün için sonsuz gurur ve onur duyuyoruz.

Başkomutanımız, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu laik, demokratik Cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna dek sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Bu karanlık günlerden yine Ulu Önderimiz Atatürk'ün ışığında ve izinde yürüyerek, O'nun rehberliğinde mücadele ederek kurtulacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde, kanla ve canla kazanılan eşsiz zaferimize gölge düşürmeye kimsenin hakkı yoktur, buna gücü de yetmez. Salgına karşı gerekli önlemler alınarak, tedbirli davranılarak yurttaşlarımız gibi biz de bayram coşkusunu doyasıya yaşayacağız.

Bu duygularla 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Başkomutanımız Atatürk, kahraman silah arkadaşları, canıyla ve kanıyla bedel ödeyerek bağımsızlığımızı armağan eden aziz şehitlerimizi ve yiğit gazilerimizi, yaşlı-genç, kadın-erkek bütün kahramanlarımızı özlemle, minnetle ve rahmetle anıyoruz."