"Yüce milletimizin asil duruşuyla hainlere gereken cevabı vermiştir"

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 615
&quotYüce milletimizin asil duruşuyla hainlere gereken cevabı vermiştir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Vidinlioğlu; "Yüce milletimizin asil duruşuyla hainlere gereken cevabı verdiği 15 Temmuz’un 4. yıl dönümünde, hiç eksilmeyen duygu, heyecan ve gururu yaşamaya devam ediyoruz.

15 Temmuz gecesinde Türkiye'yi karanlığa gömmek isteyenlerin tuzakları, Yüce Yaradan tarafından kendi başlarına geçirilmiştir. Yüzyıllardır süren saldırıların, habis senaryoların en vahşi ve acımasız bir şekilde gün yüzüne çıktığı gecede, birliğimize ve demokrasimize kasdeden hainlere, aziz milletimiz cesaret ve basiretiyle en şanlı direnişi göstermiş ve kanlarıyla kazanmıştır.

Hain FETÖ’nün karşısında dimdik durarak tanklar ve uçaklar ölüm kusarken, 251 vatandaşımızın şehadete yürüyüşü, yüzlerce vatandaşımızın gazi oluşu bizleri ilk günkü gibi hüzne boğuyor. Diğer yandan ise tüm dünyaya örnek olacak şekilde milyonlarca vatandaşımızın el ele, yürek yüreğe vatanımıza milletimize sahip çıkışı göğsümüzü kabartıyor ve ilelebet kabartmaya devam edecektir.

Bu kanlı darbe girişimine canları pahasına karşı koyan kahramanlarımızı, o gece gözünü kırpmadan ölüme yürüyen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum."