Ramazan Bayramı kutlama mesajları

Ramazan Bayramı nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

  • 578
Ramazan Bayramı kutlama mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'İN MESAJI

Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu sayesinde her türlü zorluğu, birlik, beraberlik, hoşgörü ve dostluğa verdiği değer ile bertaraf eden aziz milletimizin gelecek nesillere bırakacağı en büyük armağan, kardeşçe kutlanacak bayramlar olacaktır.

Sevgi, güzellik, merhamet, paylaşmak gibi manevi duyguların  yoğun yaşandığı  bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, bayrama ulaşmanın heyecanı ile bu mübarek ayın  gönüllere, yüreklere verdiği huzurun; bayram coşkusuna  dönüştüğüne şahit oluyor, bu heyecanı ve sevinci hep birlikte yaşıyoruz.

Ülkesi ve vatanı için canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin, çocuklarının, kahraman gazilerimizin, yetimlerimizin her zaman yanında olan Milletimiz, kimin  yardıma ihtiyacı  olursa dün olduğu gibi günümüzde de sahip çıkarak,  bayram sevincini onlarla birlikte paylaşıp birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek muhafaza edecektir.

Bayram tatilinin huzurlu bir şekilde yaşanması için görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize, sağlık personelimize, zabıta, itfaiye ve diğer tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor, trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyorum.

Bayramların anlamını ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında hatırlamayı, herkesin sevdikleriyle birlikte huzur içinde bayram geçirmelerini diliyor, bayramın Kastamonu’muza, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

KASTAMONU AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MURAT DEMİR'İN MESAJI

Toplum hayatında paylaşma ve dayanışmaya vesile olan, İslam dinimizin maneviyatını yansıtan, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bizi rahmet ve mağfiret müjdecisi Ramazan ayına kavuşturan Allah’a sonsuz hamd ve senalar olsun.

Mübarek Ramazan ayı; birlik ve beraberliğin önemini, farklılıklara saygı duymanın erdemini, imkânı olanın olmayanla bölüştüğü lokmanın sevincini bizlere yeniden hatırlatmak için en güzel vesilelerden biridir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemize, Milletimize ve tüm İslam Alemine huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Daha nice mutlu bayramlar temenniyle, selam ve saygılar sunarım.

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ'IN MESAJI

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i büyük bir birliktelikle tamamlamanın ve sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarda; kırgınlıklar unutulur, akrabalık bağları daha da kuvvetlenir ve hoşgörü duyguları meyve verir. Bu özel günlerde ihtiyaç sahiplerimize yardım etmeli, kimsesizlerimizle bayram sevincimizi paylaşmalıyız.

Ülkemizin üzerine şer odakları tarafından oynan oyunlar ve kalleş terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını mübarek Ramazan Bayramımız da sergileyeceğimiz kardeşlikle bir kez daha göstereceğimizden en ufak bir şüphem yoktur.

Bu vesileyle vatan, bayrak ve aziz milletimizin huzuru için büyük bir kararlılıkla görevlerini sürdüren kahraman güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum. Toprağı vatan yapan kahramanlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum.

Bayram süresince yolculuk yapacak hemşehrilerimin trafikte daha dikkatli  olmalarını hassaten rica ediyorum. Yıllarca bayramların buruk geçmesine neden olan kazaların bu yıl yaşanmamasını temenni ediyorum.

Mübarek Ramazan Bayramı’nın İslam aleminin birliğine, beraberliğine, dostluğuna ve kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bayram bereketinin kalplerimizi coşturmasını umutlarımızı yeşertmesini diliyorum.

KASTAMONU CHP İL BAŞKANI MUZAFFER BIYIKLI'NIN MESAJI

Rahmet ve bereket ayı Ramazanı huzur ve gönül hoşluğu ile tamamlayarak Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini Bayramlarımızın dinimizde de toplumsal yaşamımızda da çok ayrı ve özel bir yeri vardır. Bu bakımdan, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak sevgi ve kardeşlik içinde kucaklaşmayı sağlaması açısından değerlendirilmesi gerekir. Ülkemizde ve İslam aleminde bitmek bilmeyen sıkıntıların ve kardeş kavgalarının sona emesinde kutlayacağımız bayramın vesile olmasını dileriz.

Bayramın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diler, Değerli Kastamonuluların Ramazan Bayramını kutlarız.

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ GENÇ TARİHÇİLER KULÜBÜ BAŞKANI MUSTAFA ÇETİNKAYA’NIN MESAJI

Manevi hazzın ve birlik ve dayanışmanın doruklara ulaştığı mübarek Ramazan ayını geride bırakarak yeni bir bayrama daha ulaşmış bulunuyoruz.

İçinden geçtiğimiz sorunlarla yüklü ve karanlık zaman zarfında huzur, refah ve kardeşliğimiz bozulmaya çalışılmaktadır. Türk-İslam coğrafyasının her bir karışının parçalanma ve paylaşma projeleri çizilmiş milletimiz ortadan yok edilmeye kastedilmiştir. Bu gün memleket-i milliyemizde yaşanan insanlık katliamları birkaç günün ürünü değil, birkaç yüz yılın planlarıdır.

Bu gün Türk Milleti olarak düşman oyunlarına fırsat vermemek ve iğfallerinin fark edilerek oyunlarının bozulmasını sağlamak milli ve tarihi bir vazifemizdir. Türk-İslam medeniyetinin içinde bulunduğu buhrandan çıkmasının birinci basamağını geçmişimizi doğru tetkik ederek günü kurtarmaktan ziyade uzun vadeli doğru bir program oluşturulmasında görüyorum. Ayrıca bu hususta genç neslin tarih bilincinden yoksun bırakıldığı takdirde büyük bir tehdit ile karşı karşıya kalabileceğimizi de tarihini bilmeyen milletlerin coğrafyasını başkaları çizer sözü ile vurgulamak istiyorum.

Bayramın kin, nefret ve kan deryasına dönüşen dünyamıza sevgi, insanlık ve barış mesajı olmasını diliyor ve barış, dayanışma ve sevgi medeniyeti olan İslam’ın evrensel mesajına insanlığın bugün dünden daha çok muhtaç olduğunu belirtiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerimle Ramazan Bayramı’nın huzur ve saadet getirmesini temenni ederek, milletimiz ve insanlık için yeni bir doğruluşa vesile olması umut ve dileklerimle doğudan batıya, kuzeyden güneye bütün İslam Alemi’nin bayramını kutluyorum.

KASTAMONU GÜNCEL'İN MESAJI

Nimet ve ibadetleriyle idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Bayramlar birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin en güçlü sembolleridirler. Bayramlarda küslükler ve dargınlıklar mutlaka sonlandırılmalı, birlik ve beraberlikler artırılmalıdır. Ziyaretler ve sohbetler çoğaltılmalı, sevgi ve kardeşlik çoğalarak hayatımıza hâkim kılınmalıdır. Milletçe idrak ettiğimiz bu ramazan bayramında da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, vatanımızı ve milletimizi bölmek isteyenlere asla izin vermemeliyiz.

Bu vesile ile; Ramazan Bayramının, tüm okurlarımıza ve Aziz Milletimize sağlık, mutluluk, refah, bereket ve güzellikler dolu günler getirmesini temenni ediyoruz.

Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da güçlenmesi, pekişmesi ve artması dileğiyle Bütün Türk – İslam Âleminin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz.