Ramazan Bayramı mesajları!

Ramazan Bayramı nedeniyle yayımlanan mesajlar.

  • 436
Ramazan Bayramı mesajları!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ METİN ÇELİK’İN MESAJI

Rahmet, bereket, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan bir Ramazan'ı daha uğurluyoruz.Bu ayda, eller her zamankinden daha fazla açıldı.Yardımlaşma ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın en güzel örnekleri sergilendi. Böylece Allah’a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ile birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Hepimiz için en özel günlerden biri olan, sevginin doruğa ulaştığı bir bayramı daha idrak ediyoruz.
Bu duygularla,birlik,bereket ,bolluk, sağlık ve afiyet içerisinde nice Ramazan aylarına ulaşma dileğiyle Kastamonu’lu hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ MURAT DEMİR’İN MESAJI

Toplumsal yaşamda, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan, İslam dinimizin maneviyatını yansıtan, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bizi rahmet ve mağfiret müjdecisi Ramazan ayına kavuşturan Allah’a sonsuz hamd ve senalar olsun.
Mübarek Ramazan ayı; birlik ve beraberliğin önemini, farklılıklara saygı duymanın erdemini, imkânı olanın olmayanla bölüştüğü, lokmanın sevincini bizlere yeniden hatırlatmak için en güzel vesilelerden biridir.
Özellikle bayramlara buruk giren hastalarımızı, yaşlılarımızı, muhtaçları, şehitlerimizin yadigarlarını ve kahraman gazilerimizi unutmayalım, onları bu müstesna günlerde yalnız bırakmayalım, bayram sevincimizi paylaşarak kederde de sevinçte de bir olduğumuzu gösterelim. Bu vesileyle; eşsiz fedakarlıklarını bu vatan, bu millet var oldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemize, Milletimize  ve tüm İslam Alemine huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Daha nice mutlu bayramlar temenniyle, selam ve saygılar sunarım.

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN  BABAŞ’IN MESAJI

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i büyük bir birliktelik iler tamamlayarak bayrama kavuştuk. 
Kırgınlıkların unutulduğu, akrabalık bağlarının kuvvetlendiği ve hoşgörü duygularının meyve verdiği bayramlarımız ihtiyaç sahiplerine yardım etme ve kimsesizlerimiz ile mutluluklarımızı paylaştığımız özel günlerdir. 
Millet olarak bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha sağlam tutmalıyız. Ramazan Bayramımızda sergileyeceğimiz kardeşlik, milli duruşumuzu da kuvvetlendirecektir. Öyle ki ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar aziz milletimizin vakur duruşu ve büyük birlikteliğiyle bozulacaktır. 
Bu vesileyle vatan, bayrak ve aziz milletimiz için büyük bir kararlılıkla görevlerini sürdüren kahraman güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum. Toprağı vatan yapan kahramanlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum.
Bayram süresince yolculuk yapacak hemşehrilerimin trafikte daha dikkatli olmalarını hassaten rica ediyorum. Yıllarca bayramların buruk geçmesine neden olan kazaların bu yıl yaşanmamasını temenni ediyorum.
Mübarek Ramazan Bayramı’nın İslam aleminin birliğine, beraberliğine, dostluğuna ve kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bayram bereketinin kalplerimizi coşturmasını umutlarımızı yeşertmesini diliyorum.

AK PARTİ KASTAMONU İL BAŞKANI DOĞAN ÜNLÜ’NÜN MESAJI

Bayramlar insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Ramazan ayı içerisinde tuttuğumuz oruçlar, teravihler ve Kadir gecesi ile dolu dolu geçen Ramazanın karşılığı olan bu bayram günlerinde küslerin barıştığı, yardımlaşmanın en ön planda olduğu, fakir sofralarında iftarların yapıldığı ve karşılığında Müslümanlara ''bayram'' olarak sunulan günlerin bayram tadında geçmesini diliyorum.
Bu günler; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, tüm Kastamonulu hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYI HACI İBRAHİM MAŞALACI’NIN MESAJI

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramına, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir. Bayramda, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu gösterelim. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de daha özenle kucak açalım. 
Bu düşüncelerle; İl-İlçe Teşkilat yöneticisi arkadaşlarımın, Kastamonulu hemşerilerimizin, Aziz Milletimizin ve Türk-İslam Alemi´nin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, Türk-İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum"

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KASTAMONU İL BAŞKANI İSMAİL SARIOĞLU'NUN MESAJI

Rahmet, mağfiret, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan günlerini geride bırakarak bayrama ulaşmış bulunuyoruz.
Allah'tan niyazım tuttuğumuz oruçları, kalpten, ta en derinden kopup gelen dua ve ibadetlerimizi kabul etmesidir.
Ramazan; diriliş mevsimi, tövbe mektebi, huzur ve dayanışma medeniyetidir.
Ne var ki yaşadığımız ağır buhranlar, içimizde ve dışımızda varlık bulan trajik vakalar , mübarek Ramazan ayımızın anlam ve ruhuna gölge düşürmüştür.
Hain ve bölücü terör girdiği kanlı vardiyada provokasyonlarını alçakça sürdürmüş, sivil ve güvenlik görevlisi evlatlarımızı acımasızca şehit etmiştir.
Türkiye düşmanları Ramazan'da da boş ve atıl durmamıştır.
FETÖ-PKK-PYD-YPG-IŞİD gibi canavar yapılar; küresel mahfillerden, karanlık efendilerinden aldıkları emirler doğrultusunda masumlara, ülke ve devletlerin egemenlik haklarına kast etmek için arka arkaya kademeye ve nöbete girmişlerdir.
Terör yalnızca Türkiye'nin sorunu değildir.
Nitekim dünyanın değişik bölge ve coğrafyalarında görülen saldırı ve suikastlar bunun bariz ispatıdır.
İnsanlık terörle boğuşmaktadır.
Buna karşılık küresel akıl dağınık, küresel vicdan suskun ve tedirgindir.
Türk milletinin terörle mücadelesine şaşı bakan, şüpheyle yaklaşan, bununla yetinmeyip terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan çifte standartçı siyasetçilerin terörizmden şikayetçi olmaları inandırıcı ve ikna edici bir tavır olmayacaktır.
Türkiye yoğun bir beka mücadelesi vermektedir.
Üzerinde yaşadığımız vatan coğrafyasından, mensubu olduğumuz aziz millet varlığından, sahibi olduğumuz kutlu devlet yapısından taviz isteyen, çözülme bekleyen, çürüme dileyen çok sayıda iç ve dış mihrak hazır kıta pusudadır.
Bu itibarla tehdidin dozajı çok fazla, tehlikenin ölçeği çok yüksektir.
Türk milletinin karşı karşıya olduğu vahim meseleler fuzuli yürüyüşlerle aşılamayacak; hezeyan adımlarla engebeli yollarda adalet ve ahlak bulunamayacaktır.
Milli birlik ve kardeşlik ruhu diri olduktan, dayanışma ve yardımlaşma şuuru ayakta durduktan sonra hiçbir hain emel, hiçbir yabancı ajan, hiçbir işbirlikçi Türkiye'ye zarar veremeyecektir.
Bayram günlerinde olduğu gibi herkes gönülden tokalaşmalı, yürekten kucaklaşmalıdır.
Dargınlıklar bitirilmeli, küsler barışmalıdır.
Çünkü haricimizde bu kadar saldırı ve sorun varken enerjimizi içe dönük basit anlaşmazlıklarla heba edemeyiz, potansiyel gücümüzü nafile yere harcayamayız.
Türkiye Cumhuriyeti milli güvenliğiyle birlikte, mücavir alanlardaki komşu ülkeleri ve soydaşlarımızı da her zaman gözetmeli, üzerine düşen tarihsel sorumluluğu yerine getirmelidir.
Bu vesileyle Tüm vatandaşlarımızı , Cumhur İttifakı Millet Aklı Güven ve Huzurunun Teminatı sloganımızdan hareket ederek , adaylarımıza destek vermeye davet ediyorum.
Dileğim bayram ruhunun, kardeşlik ve birlik hukukunun Türk-İslam coğrafyalarına nüfuz etmesidir.
Öncelikle bütün Kastamonu Halkının ve Türk-İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Şu anda milletimizin varlığı, güvenliği ve istikbali için mücadele veren, nöbet tutan evlatlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler temenni ediyor bayramlarını tebrik ediyorum.