Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Bayram mesajları!

Ramazan Bayramı nedeniyle yayımlanan mesajlar.

  • 657
Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Bayram mesajları!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'İN MESAJI

Sevgi, merhamet, paylaşmak gibi manevi duyguların yoğun yaşandığı bir ramazan ayını daha geride bırakırken, bayrama ulaşmanın heyecanı ve gönüllere verdiği huzurla bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bizleri biz yapan hasletlerimizi pekiştiren, insanları aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan bu müstesna günlerdeki bayram coşkusu ile toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli, bu anlamlı günleri ruhuna uygun bir şekilde değerlendirmeliyiz.

Milletimizin köklü tarihi ve zengin kültüründen aldığı değerlerimize sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. İnsani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi  nesilden nesile aktarabilmek hiç kuşkusuz geleceğimizi de daha huzurlu ve emin kılacaktır.

Her daim bizleri güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, kültürel varlığımızın, manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu sayesinde her türlü zorluğu birlik, beraberlik, hoşgörü ile bertaraf eden milletimizin gelecek nesillere bırakacağı en büyük armağan kardeşçe kutlanacak bayramlar olacaktır.

Bu bayramda varlık sebebimiz olan anne babalarımızın hayır dualarını alarak, kırık kalpleri onaralım, yetimlere, yaşlılara, engellilere, yoksullara, vatanımız uğruna canlarını feda eden şehit ailelerine gönül kapılarımızı açarak, bayram  sevincini, mutluluğunu gönülden gönüle taşıyalım.

Huzur kenti İlimizde vatandaşlarımızın bayramını güven içinde geçirmeleri için gerekli tedbirler alınmış olup, bayram nedeni ile trafiğe çıkacak olan vatandaşlarımızın da  trafik kurallarına titizlikle uyacaklarına inanıyorum.

Bayramların bize kattığı ortak sevinci hayatımızın her anında yaşamayı, tüm insanların  sevdikleri ile birlikte huzur içinde bayram geçirmelerini diliyor, Ramazan bayramının Kastamonumuza ve milletimize sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ METİN ÇELİK'İN MESAJI

Rahmet, bereket, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan bir Ramazan'ı daha uğurluyoruz. Bu ayda, eller her zamankinden daha fazla açıldı. Yardımlaşma ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın en güzel örnekleri sergilendi. Böylece Allah’a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ile birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayram vesilesiyle memleketlerine gidecek vatandaşlarımızdan ve şoförlerimizden trafik kurallarına uymalarını özellikle rica ediyorum.

Rabbimden, sevgi, kardeşlik, muhabbet, kucaklaşma, vuslat günleri olan bayram günlerini, hakkıyla idrak edebilmemizi diliyorum.

Bu duygularla Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

CHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ HASAN BALTACI'NIN MESAJI

Bayramlar, toplumsal kucaklaşmanın, hoşgörü ve barışın sembolü; birlik ve beraberliğimizin adıdır. Ancak ülke olarak bir bayramı daha bayram tadında yaşayamıyoruz.

Demokrasinin ayaklar altına alındığı, adaletsizliğin her geçen gün tırmandığı, nüfusumuzun yüzde 30’unun yoksul olduğu bir bayrama daha buruk giriyoruz.

Ülkenin gerçek sorunlarına; mutfaktaki yangına, üretimdeki açığa yönelerek istihdam yaratmak yerine iktidar sahiplerinin kendi çıkarları uğruna hukuku, millet iradesini hiçe saydıkları bir sürecin gölgesinde Ramazan Bayramı’nı kutlamak zorunda bırakılıyoruz.

Bütün zorluklara rağmen yarından umutluyuz. Milletimiz iş ve aş sorunu yaşarken, halktan kopuk yaşayanları kendi adaletiyle yargılayacak ve sandıkta gereken dersi verecek; gergin siyasi atmosfer yerini sorunların çözüleceği bir çalışma sürecine bırakacaktır.

Bu bayramda da dünyada ve ülkemizde gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi bir kez daha yineliyoruz.

Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesi, adaletin tecelli etmesi ve her şeyin çok güzel olması inancıyla tüm Kastamonulu hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ GALİP VİDİNLİOĞLU'NUN MESAJI

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramlar, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır.

Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir. Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden sunabilmeliyiz. Farklı düşüncelerden dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz.

Ramazan ayı boyunca Nasrullah Meydanı’nda gerçekleştirdiğimiz Ramazan Sokağı etkinliklerine katılan, etkinliklerin gerçekleşmesine yardım olan herkese teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak meydanı dolduran siz değerli hemşehrilerime de teşekkürü bir borç biliyorum. Bu etkinlikler Ramazan ayı vesilesi ile aramızdaki birlik, beraberlik ve gönül bağının oluşması için bir vesile olmuştur. Bu etkinlikler sayesinde aramızdaki birlik, beraberlik ve gönül bağı sağlamlaşmıştır. Hep birlikte Kastamonu’muzu hak ettiği yere taşıyacak birçok proje gerçekleştireceğiz. Bunları yaparken de en büyük kaynağımız ve motivasyonumuz siz değerli hemşehrilerimizin destekleri olacaktır.

Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini, şehrimize ve ülkemize barış ile huzur temenni ediyorum.

AK PARTİ KASTAMONU İL BAŞKANI DOĞAN ÜNLÜ'NÜN MESAJI

Tutulan oruçların bedenleri dinlendirdiği, manevi iklimin ruhlarımızı beslediği bir Ramazan daha geride kaldı. Sofralarımızı ve gönüllerimizi, sevdiklerimize ve ihtiyaç sahiplerine açtığımız Ramazan’ın ardından yeni bir bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan’da yapılan iyilikler yalnızca bir insanın bir insana yaptığı yardım değil, tüm toplumda vücut bulan yardımlaşma ruhudur. Bayramlar ise bu ruhun ortaya çıkardığı birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün, kardeşlik ve barışın en güzel örneklerinin sergilendiği çok özel ve anlamlı günlerdir.

Dargınlıkların ortadan kalktığı, küskünlerin barıştığı, yalnızların kavuştuğu bayramlar, bulunduğumuz çetin coğrafyada yüz yıllardır bir olmamıza, diri olmamıza ve iri olmamıza vesile olmuştur. Dünya ülkeleri siyasi ve ekonomik olumsuzluklar karşısında çoğu zaman çaresiz kalırken, en zor günlerde en zor durumlara karşı koyarak Türkiye’yi ayakta tutan ve hedeflerine doğru kararlılıkla ilerleten bayramların kazandırdığı birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhudur.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz Kastamonulu hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

CHP KASTAMONU İL BAŞKANI HİKMET ERBİLGİN'İN MESAJI

Bayramlar, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, üzüntülerin ve sıkıntıların geri plana itildiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, saygının, sevginin pekiştiği özel günlerdir.

Bayramlar aynı zamanda yarınlara olan umutlarımızı tazeleyen, besleyen günlerdir. Ancak, bu bayramı da “bayram” tadında sevinçle, mutlulukla yaşayamıyoruz.

Vatandaşlarımız, bu bayramı da adaletsizliğin, haksızlıkların, yoksulluğun gölgesinde karşılıyor. Biliyoruz ki;  bizim her engeli aşacak gücümüz, milletçe hak ettiğimiz aydınlık günlere ulaşma azmimiz ve imkânsız denilenlerin mümkün olduğunu gösteren bir tarihimiz var.

Farklı düşünen, farklı konuşan, farklı yazan her kişinin kendisini özgürce ifade edebildiği, adaletin kişilere göre değil toplumun tamamına eşit yaklaşabildiği, açlık ve yoksulluğun sona erdiği, emeğin en yüce değer olarak kabul edildiği, gençlerimizin işsizlik, çocuklarımızın gelecek kaygısı yaşamadığı, kan ve gözyaşının bir an önce son bulduğu mutlu bayramlar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın başta Kastamonu olmak üzere tüm ülkemize barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini temennileri ediyorum.

MHP KASTAMONU İL BAŞKANI YÜKSEL AYDIN'IN MESAJI

Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz bu mübarek güne ermenin sevincini paylaştığımız bir bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; aramızdaki dayanışma ve birliği arttırmak, milli ve kültürel değerlerimizi daha da yüceltmek açısından değerli bir vesile, geçmişimizi hatırlamayı ve günümüzde hatırlanmayı en güzel şekilde teşkil etmektedir.

Yardımlaşmanın, dayanışmanın, ikramın ve paylaşmanın aziz milletimizin her hanesinde daha da belirginlik kazanması elbette bu bayram günlerinde gerçekleşmektedir.

Vatanımızın her yöresinde; sevgi, saygı, dayanışma ile hep birlikte dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerine erişmeyi Yüce Allah’tan niyaz eder, Ramazan Bayramı’nın Kastamonulu hemşerilerimiz başta olmak üzere, Türk milleti ve İslam Âlemi ’ne, iyilik güzellik, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim.