Regaip Kandili Mesajları

Regaip Kandili Kutlama Mesajları

  • 550
Regaip Kandili Mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN'IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Regaip Kandili, sevap ve mükâfatın bol verildiği,  bağışlanma,  feyiz ve bereket gecesidir. Recep, Şaban ve Ramazan olarak bilinen üç aylar; rahmet dalgalarının yoğunlaştığı, manevi huzur ve sükûnun kalplere doğduğu aylardır.
Hayatımıza yeni bir heyecan ve canlılık kazandıran üç aylar ve bu aylar içinde yer alan kandiller, yaratılış gayemizi düşünmemiz için son derece değerli fırsatlardır.
Bu gece; Miraç ve Berat kandillerinin,  Mübarek Ramazan ayının ve Kadir Gecesi’nin de habercisidir. Bu sebepledir ki; Regaip Kandilinde manevi gücümüz artacak, kalplerimiz huzuru bulacaktır. Bu mübarek gün ve geceler aynı zamanda geleceğimizin huzurlu, kazançlı ve bereketli olmasına vesile önemli zamanlar olarak değerlendirilmelidir.
İnsanlarımızın, Cenab-ı Allah’a derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, devletimizin bekası, vatanımızın her türlü tehlike ve afetlerden korunması, muhabbetin, sevgi ve saygının artarak devam etmesi, insanlarımızın huzuru ve mutluluğu en büyük temennimizdir.
Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese uzatmalı ve açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine çalışmalı ve yüreklerimizi arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi dolu dolu yaşamaya gayret göstermeliyiz.
Vatandaşlarımızın ve bütün İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor,  bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.

BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ’IN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Fazileti ve ihsanı bol olan, üç ayların müjdeleyicisi Regaib Kandilimizin hayatımızda çok özel ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile kandillerimiz Yaradanımıza şükür imkanı bulacağımız özel gecelerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum.

KASTAMONU GÜNCEL'İN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Kandiller insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir.
İslam dininde mübarek sayılan Üç Aylar’ın müjdecisi olan Regaib Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyoruz. İslam âleminin, vatandaşlarımızın ve tüm okurlarımızın Regaib kandilini tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyoruz.