Rektör Topal, müjdeyi verdi

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Mustafa Balcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  • 1301
Rektör Topal, müjdeyi verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Tıp Fakültesi düğümünün çözümü için girişimlerde bulunduğunu ve yakın bir zamanda sonuç almayı umut ettiklerini müjdeledi. Rektör Topal, konuyla ilgili Kastamonululardan ise biraz daha sabır istedi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Balcı, “Milli Mücadele’nin Anadolu’daki Basın Bayraktarı Hüsnü Açıksöz” ve Hüsnü Açıksöz tarafından kaleme alınan Kastamonu Türk Ocakları tarafından bastırılan “İstiklal Harbinde Kastamonu” kitaplarını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Topal ise, şehir ile üniversiteyi bütünleştirmek adına yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kastamonu Tıp Fakültesi düğümünün çözümü için girişimlerde bulunduğunu açıklayan Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi’nin eksiklerini tamamlamak için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirtti. Ayrıca, LGS tercih sonuçlarının da açıklandığını hatırlatan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, tüm öğrencilere eğitim hayatında başarılar diledi.

Kadın Komitesinin kampanyasına destek

Kadın Komitesi’nin “Bir kalemle çocuklara umut ol” kampanyasına da destek veren Rektör Prof. Dr. Topal, bağışladığı kalemleri Kadın Komitesi Başkanı Tuğçe Yerdelen ve KGC Yönetim Kurulu Üyesi Feray Yanık’a teslim etti.