Rus Ruleti İle Hesap Ödeme Devri

Ünlü işletmeci Şeyhmuz Karademir, Ticari Danışman ve Mucit Abdullah Koçoğlu tarafından geliştirilen, hesap ödeme alışkanlığınızı değiştirecek farklı bir yeniliğe daha imza atıyor.

  • 842
Rus Ruleti İle Hesap Ödeme Devri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aynı zamanda geçen yılın ciro rekortmeni olarak anılan Taxi Benzin Cafe işletmecisi Karademir yaptığı açıklamada, "Hesap isteme anı, hem misafirler hem işletmeciler için sevimsiz bir andır. İşletmeci misafiri gitsin istemez, misafir de keyfinizi sonlandırmayı arzulamaz. İşte bu anı daha sevimli kılmak için, bir yeni yenilik daha geliyor; Rus Ruleti ile Hesap Ödeme Devri.

Daha önce işletmemizi, sümen açıldığında "Hesap geldi halim yaman, para cüzdanımda duman, bu da gelir geçer zaman, hesabın var" şarkısını çalan 'İbolu Hesap Sümeni' ile buluşturan Koçoğlu, yine enteresan bir buluş geliştiriyor; 'Rus Ruletli Hesap Sümeni.'

Sistem şöyle çalışacak: hesap isteyen misafirlerimize, hesabı normal mi yoksa Rus Ruleti ile mi ödemek istediklerini soracağız. Rus Ruleti ile istiyorlarsa, hesap sümeni şeklindeki 6 Patlar Red Kit tabancamız masaya gelecek. Her misafir sırayla, Red Kit Tabancası'nı bir kez kendi kafasına sıkacak. Hesap kime denk gelirse, ucundan hesabın yazılı olduğu adisyon çıkacak." sözlerine yer verdi.