'Sabah Namazında Buluşuyoruz' etkinliğine ara verildi

'Kuzeykent Mahallesi Sabah Namazında Buluşuyor' etkinliğine Ramazan ayı dolayısıyla ara verildi.

  • 1995
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Sabah Namazında Buluşuyoruz' etkinliğine ara verildi

Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı tarafından Kuzeykent Mahallesi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kastamonu Üniversitesi Kuzey Işıkları Topluluğunca organize edilen "Kuzeykent Sabah Namazında buluşuyor" çalışması başlatılmıştı.

Ramazan ayı dolayısıyla ara verilen etkinlik 27 gün boyunca devam etti.

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez yaptığı açıklamada, "'Kuzeykent Mahallesi Sabah Namazında Buluşuyor' etkinliğimize 27 günün sonunda Ramazan ayı vesilesi ile ara vermiş bulunuyoruz. Pandeminin getirmiş olduğu uzaklığa bu etkinliğimiz ile son vermenin mutluluğunu yaşıyor ve başta işletmesini bizlere açan Kağan Yorulmaz ve Yaşar Yorulmaz'a, tarhanasına, kıymasına, kasesine, ekmeğine destek veren tüm hayır sahiplerine teşekkür ediyorum." dedi.

"Niyetimiz, etkinliğimiz Ramazan ayından sonra da sürdürmek"

Muhtar Çölez, "Ramazan ayı sonrasında da imkanlar el verirse haftada bir de olsa sabah namazı buluşmalarını devam ettirmek için şimdiden niyet etmiş bulunmaktayız. Pandeminin bizlerde bırakmış olduğu sosyal birliktelikten uzak bu yaşantının da bir an evvel etkisinden çıkabilmek için Ramazan ayı sonrasında kooperatif ve site bahçelerimizde '1 bardak çayın birlikteliğe faydası var' diyerek güzel bir çalışmaya daha adım atacağız." diye konuştu.