Safran, KASGEG Onursal Üyesi Oldu

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG), Kastamonu için çalışmalarına bilimsel yönden katkı verecek isimlerden de destek alma konusunda adımlarını sürdürüyor.

  • 640
Safran, KASGEG Onursal Üyesi Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Başdanışmanı ve UNESCO Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Safran Kastamonu Genç Girişimciler Derneği'nin (KASGEG) Onursal Üyesi oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu; ''Geçen hafta sonu kalabalık bir heyetle birlikte Ankara'da çok değerli hocamız Prof. Dr. Mustafa Safran ile bir araya geldik. Kendisine memleketimiz için gerçekleştirmeyi düşündüğümüz hedeflerimizi anlattık. Hocamız bizlerin çabalarını takdir ederek, bu yolda yanımızda olduğu belirtti ve derneğimizin Onursal Üyeliğini kabul etti. KASGEG ailesi olarak Sayın Safran'a bizlere gösterdiği yakın ilgi ve destekten ötürü teşekkür ederiz.'' dedi.

Kastamonu için karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı yemek sonrası KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu tarafından Prof.Dr. Mustafa Safran’a KASGEG Onursal Üyelik Sertifikası takdim edildi.