Sağlık-Sen'li Öz, 'Ülkemizin geleceğiyle oynatmayız'

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi aynı zamanda Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, memurların meselenin Türkiye'nin geleceği olduğunun farkında olduğunu ifade etti.

  • 455
Sağlık-Sen'li Öz, 'Ülkemizin geleceğiyle oynatmayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öz, “Milletin yanında olmak, milletin yanında olanın yanında, darbelerin karşısında olanın yanında, yedi düvele meydan okuyanın yanında, mazlumların yanında olanın yanında olmak yandaşlık ise böyle yandaşlığa can kurban olsun” dedi.

103 yıl önce Çanakkale’den Türkiye’ye girmek isteyenlerin, bugün intikam hırsıyla ülkenin geleceğiyle oynamak, Gezi eylemleri, yargı darbesi, Kobani olayları ve çukur siyasetiyle ülkenin kardeşliğini yok etmek istediklerini belirten Öz, “15 Temmuz’da darbe kalkışmasıyla, işgal girişimiyle bu ülkeyi bölmek istediler, olmadı. Allah’ın izniyle Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’iyle bu ülkeyi işgal ettirmedik” diye konuştu.

24 Haziran seçimleri öncesi ekonomik kriz çıkarılmak istendiğini ifade eden Öz, bunların ülkenin geleceğiyle oynamaya çalıştıklarını kaydetti.

“Ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye tarafımızı belli ettik”
Öz, 24 Haziran’da Memur-Sen ailesi olarak, ülkenin istikrarı ve geleceği için “devam” diyeceklerini belirterek, ülkeyi bölmek ve kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Allah’ın izniyle 24 Haziran’da el birliğiyle istikrarın devamını sağlayacaklarını dile getiren Öz, “Bu ülkeyi hem bölgesinde hem dünyada lider konumuna hep birlikte getirme noktasında katkımızı dün olduğu gibi bugün de yarın da vermeye devam edeceğiz. Yedi düvele Cumhurbaşkanımızla meydan okumaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Öz, vatana, bayrağa, ezana sevdalı olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: “Ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye tarafımızı belli ettik. Zaman zaman bize ‘Siz yandaş sendikasınız’ diyorlar. Biz de diyoruz ki milletin yanında olmak, milletin yanında olanın yanında, darbelerin karşısında olanın yanında, yedi düvele meydan okuyanın yanında, mazlumların yanında olanın yanında olmak yandaşlık ise böyle yandaşlığa can kurban olsun. Yandaş olmaya da devam edeceğiz. Bizim başka ülkemiz yok. Bugün 4 milyon Suriyeli kardeşimize ev sahipliği yapıyoruz. Bu ülkeyi Suriye’ye çevirmek istiyorlar”

Vedat İKİZOĞLU