Sahadan Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman Beylerbeyispor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

  • 547
Sahadan Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman Beylerbeyispor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Beylerbeyispor'un evinde oynadığı tüm maçları kazandıkları ve istikrarlı bir takım olduklarını bildiklerini kaydeden Teknik Direktör Ahmet Duman Beylerbeyispor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. İstanbul'da yaşayan gurbetçi taraftarlar tarafından maça ilginin yüksek olmasını beklediğini söyleyen Ahmet Duman seyirci desteğini arkalarına alarak 2. sırada yer alan Niğde Belediyespor ile aradaki puan farkını açmak istediklerini belirtti.

Eksik Oyuncu Yok

Kastamonuspor 1966'da Beylerbeyispor maçı öncesinde sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Darıca Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı olduğundan dolayı oynayamayan Hüseyin Bak ve sakat olduğu için oynayamayan Aykut Sarıdoğan Teknik Direktör Ahmet Duman'ın şans vermesi halinde Beylerbeyispor maçında forma giyebilecekler.

Sarı Kart Alarmı

Kastamonuspor 1966'da Beylerbeyispor maçı öncesinde  Taner Arı, Uğur Yanıkdemir, Yaşar Çetin, Osman Alptekin ve Batuhan Er sarı kart sınırında bulunuyorlar. 5 futbolcu Beylerbeyispor maçında sarı kart görmeleri halinde haftaya oynanacak olan Körfez İskenderun maçında sahada olamayacaklar.