Saldırıda Ölen Kızılçay, Toprağa Verildi

Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden İsmail Kızılçay, Kastamonu'da toprağa verildi.

  • 2754
Saldırıda Ölen Kızılçay, Toprağa Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ANKARA'DAKİ BOMBALI SALDIRIDA ÖLEN İSMAİL KIZILÇAY TOSYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden İsmail Kızılçay, Kastamonu'nun Tosya ilçesi Aşağıkayı köyünde toprağa verildi.

Ankara’da yapılacak olan ’Emek, Barış, Demokrasi’ mitingine katılmak için gösteri alanında bulunan İsmail Kızılçay (49), yapılan bombalı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Savcılık tarafından kimlik tespiti ve otopsi işlemleri tamamlanan Kızılçay'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Bir otobüs ve 30'a yakın araç konvoyu ile saat 16.00 sıralarında köye getirilen Kızılçay için köy meydanında cenaze namazı kılındı. İsmail Kızılçay’ın babası Zihni Kızılçay ve çocukları Selma Kızılçay ile Doğuş ve Barış Kızılçay tabuta sarılarak ağıtlar yaktı.

Kızılçay'ın cenazesi kılınan namazın ardından toprağa verilirken, jandarma ekipleri cenaze töreni sırasında güvenlik tedbirleri aldı.

Cenaze törenine CHP Kastamonu Milletvekili adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve ilçe parti yetkilileri de katıldı. Defin sonrası köy misafirhanesinde cenaze törenine katılanlara yemek ikram edildi.


SEDAT AĞACIKOĞLU (İHA)