'Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerliyoruz'

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Üsküdar maçında elde edilen farklı galibiyetinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

  • 414
'Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ; “ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde Kastamonu’yu temsil eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün geçtiğimiz Perşembe günü, Üsküdar Belediyespor Kulübü karşısında aldığı farklı galibiyet Tahsin Babaş’ı memnun etti. Üsküdar deplasmanında 46-28 gibi farklı bir skorla kazanmayı bilen Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün aldığı bu galibiyet ile zirve mücadelesini sürdürdüğünü belirten Başkan Babaş, Avrupa Kupaları’nda da aynı başarıyı sergileyeceklerinden şüphe duymadıklarını ifade etti.

Futbolda olduğu gibi hentbolda da üst üste galibiyetlerin geldiğini söyleyen Babaş, “Bayan hentbol takımımızı, zorlu Üsküdar deplasmanında aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Şampiyonluk yolundaki ilerleyişimizi sağlam adımlarla sürdürüyoruz. Geride kalan 10 haftada yakaladığımız bu başarı ile puan cetvelinde 3’üncü sıraya yerleştik. Umuyorum ki önümüzdeki mücadelelerde de galibiyet serimizi sürdürerek liderlik koltuğuna yerleşeceğiz. Ben Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün tüm sporcu ve idarecilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“KSK 1966’YA BEYLERBEYİ DEPLASMANINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Hentbolda devam eden başarının yanı sıra futbolda da Kastamonuspor ile şampiyonluğa koştuklarını ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Kastamonuspor 1966’nın, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da şampiyonluk sevincini bizlere yaşatacağına inanıyoruz. Temsilcimize bu hafta sonu konuk olacağı Beylerbeyispor deplasmanında başarılar diliyorum. Bu deplasman mücadelesinden de üç puanı alıp şampiyonluk hedefimize fire vermeden devam ederiz” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)