Sarımsak Festivali sanatçıları belli oldu

Taşköprü Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu.

  • 4689
Sarımsak Festivali sanatçıları belli oldu

Taşköprü Belediyesi tarafından bu yıl 34’ncüsü 18-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali’nde sahne alacak sanatçılar belli oldu.

1 hafta boyunca Taşköprü Belediyesi Resmi İnternet sitesi üzerinden yapılan ve yaklaşık 10 bin oy kullanılan anket sonucunda sevilen sanatçı Haluk Levent, ankette en çok oyu alan sanatçı olarak birinci çıkmıştı.

Bunun üzerine çalışmalara başlayan Taşköprü Belediyesi, Sarımsak Festivali’nde yer alacak sanatçıları hummalı bir çalışmanın ardından netleştirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “18-21 Ağustos tarihlerinde 34’ncüsünü düzenleyeceğimiz Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivalimize gelecek olan sanatçılarımız belli oldu. Yaptığımız ankette 1. olan sevilen sanatçımız Haluk Levent’in yanı sıra bu yıl Tuğba Yurt, Mustafa Yıldızdoğan, Ekin Uzunlar, Elif Buse Doğan, Ankaralı Yasemin ve Ertunç festivalimizde sahne alacak.” dedi.

Toplu Sünnet Şöleni 17 Ağustos’ta

17 Ağustos Çarşamba günü ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Toplu Sünnet Şöleni gerçekleşecek. Bu etkinlikte de sevilen sanatçı Ankaralı Yasemin sahne alacak.

Sanatçı rüzgarı esecek

18 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek olan açılışın ardından 19 Ağustos Cuma günü sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ve Ertunç, 20 Ağustos Cumartesi günü ünlü sanatçılar Tuba Yurt ve Ekin Uzunlar, 21 Ağustos Pazar günü ise ünlü sanatçı Haluk Levent ve Elif Buse Doğan sahne alacak.

Taşköprü etkinliğe doyacak

Ayrıca Tarım Fuarı, At Yarışı, Geleneksel Güzellik Yarışması, Pompeiopolis Antik Kenti Gezisi, Savaş Sanatları Gösterisi, havai fişek gösterisi, çocuklar için luna park eğlenceleri, Poni atları ve kukla gösterileri yer alacak.

Başkan Çatal; "Gurbetteki ile sıladaki hemşehrilerimizi buluşturmak gayesiyle bu yıl 18-21 Ağustos tarihlerinde 34’ncüsünü düzenleyeceğimiz Pompeiopolis Antik Kenti Tanıtım Günleri ve Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali’ne tüm hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.