Satranç İl Birinciliği Yapıldı

2014-2015 yılı faaliyetleri kapsamında yapılan Kastamonu Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası müsabakaları yapıldı

  • 2208
Satranç İl Birinciliği Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Satranç Yaş Grupları İl Birinciliği Yapıldı

2014-2015 yılı faaliyetleri kapsamında yapılan Kastamonu Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası müsabakaları, Cide, Devrekani, İnebolu, Taşköprü ve İlimiz genelinden 7-18 yaş arasında kız ve erkek kategorilerinde ayrı ayrı düzenlenen ve 283 sporcunun katılımı ile turnuva 5 ve 6 tur üzerinden oynandı.

Turnuva sonucunda Küçükler Kategorisinde birinci olanlar 24-31 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak Türkiye Küçükler Şampiyonasına Türkiye Satranç Federasyonu olanaklarıyla katılma hakkı elde ettiler. Yarışmaya katılarak tamamlayan diğer sporcular da kendi imkanlarıyla şampiyonaya katılmaya hak kazandılar.

Yıldızlar Kategorisinde dereceye girenler ise daha sonra  yapılacak Yıldızlar Şampiyonasına Kastamonu ilimizi temsilen katılacaklar.

Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Halit Özden; katılımlarından ve satranca verdikleri önemden dolayı tüm velilerimize, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, sporcularımızı çalıştıran antrenör arkadaşlara ve turnuvamızda görev alan tüm hakem arkadaşlarımıza, Sepetçioğlu Ticaret Meslek Lisesi Müdür ve personeline teşekkür ederek, sporcularımıza bundan sonraki spor ve akademik hayatlarında başarılar diledi.