Satranç Türkiye birincisi Sezer'e ödülünü İGM başkanı verdi

TÜGVA Genel Merkezinin Türkiye genelinde online olarak düzenlediği satranç turnuvasında Furkan Sezer Türkiye birincisi oldu.

  • 7728
Satranç Türkiye birincisi Sezer'e ödülünü İGM başkanı verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜGVA Genel Merkezinin Türkiye genelinde online olarak düzenlediği satranç turnuvasında ilimiz Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Furkan Sezer kendi yaş kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

TÜGVA Kastamonu İl Temsilcisi Selim Önen ve yönetim kurulu ile birlikte Furkan Sezer'e ödülünü İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal verdi.

İGM Başkanı Güray Parçal her zaman gençliğin ve gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

Başkan Parçal, genç dahi Furkan Sezer'e İl Genel Meclisi toplantı salonunu gezdirip başkan koltuğunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan TÜGVA İl Temsilcisi Selim Önen, gençlerin vakfı olarak gençlerin her alanda kendilerini geliştirmeleri için çalıştıklarını, Furkan gibi nice gençlerin yetişmesi için çalışmalarının devam ettiğini, Furkan Sezer'in başarılarından mutlu olduklarını, inşallah ilerleyen zamanlarda Kastamonu gençliği için daha nice projelerle güzel işler yapacaklarını, Furkan'ın yetişmesinde emeği geçen ailesine ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini belirterek Furkan'ın başarılarının devamını diledi.