'Sayıkoğlu, yok öyle kaçıp gitmek'

CHP Gençlik Kolları Kastamonu İl Başkanı Alican Yılmaz, AK Parti mevkidaşı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu'na seslendi.

  • 2952
'Sayıkoğlu, yok öyle kaçıp gitmek'

CHP Gençlik Kolları Kastamonu İl Başkanı Alican Yılmaz yaptığı açıklamada; "Kıymetli hemşehrilerimiz öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bir konu üzerinde farklı düşüncelere sahip olan kişiler doğal olarak farklı açıklamalar yapacaktır. Fakat bu kişilerden biri bu konu hakkındaki son sözlerim şeklinde beyanat veriyorsa söyleyeceği yalan, atacağı iftira kalmamasındandır. Yani demem o ki sayın Sayıkoğlu yok öyle kaçıp gitmek.

Boynunuzda genç kardeşlerimiz başta olmak üzere milyonların vebali varken, yol arkadaşlarımızdan ve halkımızdan aldığımız cesaretle gözümüz her zaman üzerinizde olacak.

Ayrıca bahsettiğim ve sizin de bahsetmeye çalıştığınız konunun başrolü bir madde değil maddelerden oluşan bir protokoldür. Tek bir madde aramak yerine bütün olarak protokolü okuma zahmetine girerseniz sizinde ne demek istediğimizi anlayabileceğinizi tüm kalbimle ümit ediyorum.

Sayın mevkidaşım yanıldığınız bir konu daha var malesef. Mevcut üyelerini gezmekle, resmî kurumları ziyaret etmekle, planlanmış fotoğraflar vermekle gençlerimiz için bir şeyler yaptığını iddia etmek boş bir hayal ürünüdür. Partinin 'malum' imkanlarını kullanarak bir şeyler yapıyor gibi gözükmeye çalışmak bir gençlik hareketi değil genel merkezinize yaranma çabasıdır.

Gerçek anlamda 'teşkilat' olarak gençlerimizi önemsiyorsanız ve yeterli cesaretiniz varsa buyrun gelin işsiz gençlerimizi, atanamayan genç öğretmenlerimizi, geçim derdinden hayatına son vermiş gençlerimizin ailelerini, kepenk kapatmış genç esnaflarımızı, KYK borçları yüzünden evine haciz gelen gençlerimizi ziyaret edelim.

Kimin alnı ak, kimin yüzü pak herkes bilsin, görsün. Sevgili genç arkadaşlarım içiniz rahat olsun. Çünkü bizleri 'malum' cemaatler yetiştirmedi. Bizlerin Kürşat'lar ile boy boy fotoğrafları hiç olmadı. Ve biz her zaman Cumhuriyeti savunduk.

Tüm gençlerimize açık davetimdir. Yarınlarımızı birlikte inşa etmek için, geleceğimizi çalmaya çalışanlardan hesap sormak için, özgür bir yaşam için, sizleri manipülasyonlarına alet etmeye çalışanlardan kurtulmak için, sizlere dokunmaya kimsenin cesaret edememesi için, adalet ve demokrasi mücadelemizi omuz omuza vermek için hepinizi Cumhuriyet Halk Partisi ailesine davet ediyorum."