'Seçimden seçime değil her zaman sahadayız'

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraberindekiler Bozkurt ilçesini ziyaret etti.

  • 3138
'Seçimden seçime değil her zaman sahadayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, geçtiğimiz gün beraberinde İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu, il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bozkurt ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu ve İl Teşkilatı Bozkurt ziyaretleri kapsamında Kaymakam Okan Yenidünya, Belediye Başkanı Muammer Yanık, emniyet amirliği, devlet hastanesi, toplum sağlığı merkezi, esnaf ve sanatkarlar odası, muhtarlar derneği, ziraat odası ile esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifini ziyaret etti.

AK Parti Kurucu İlçe Başkanı rahmetli Kazım Atatepe'nin ailesini ve önceki dönem ilçe başkanlarından Mehmet Balta'yı da ziyaret eden Başkan Ünlü, ilçenin 1984-2014 yılları arasında 30 yıl belediye başkanlığını yapmış Engin Canbaz ile de parti binasında biraraya geldi.

İlçede devam eden yatırımlara da vakit ayıran İl Başkanı Doğan Ünlü, yapımı devam eden ilçe devlet hastanesi ve terminal binasında incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ünlü; "İlçe ziyaretlerimizi bugün Bozkurt ilçemiz ile sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizle hasbihal etme, dertlerini, sıkıntılarını, talep ve isteklerini dinleme vesilesi olarak gördüğümüz bu ziyaretlerimizi sürekli yapıyoruz. AK Parti milletin bağrından çıkıp bugünlere gelmiş bir partidir. Bu sebeple seçimden seçime sahada olan bir parti değil, her zaman her dakika sahada halkla içiçe olan bir partiyiz. Bugün de bu doğrultuda İl Gençlik Kolları Başkanımız, il başkan yardımcılarımız ve il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte güzide ilçemiz Bozkurt'tayız. Bu kapsamda resmi kurumlarımızın yönetim ve personel kadrolarını, sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli başkan ve yöneticilerini ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Bozkurt'umuza neler yapabilirizi konuştuk. Teşkilat çalışmalarımız kapsamında partimizin kuruluş dönemindeki zor günlerde gövdesini taşın altına koyarak bugünlerin temelini atan kıymetli büyüğümüz Kazım Atatepe'nin ailesini, emeklerine yakınen şahit olduğumuz eski ilçe başkanımız Mehmet Balta'yı ve 30 yıl bu güzel ilçeye hizmet ederek nadide eserleriyle anılan Engin Canbaz başkanımızı ziyaret ettik. İlçe teşkilatımızla da parti çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz bir buluşma gerçekleştirdik. Tabi her ilçede olduğu gibi Bozkurt'ta da AK icraatlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hükümet yatırımlarımızın yanı sıra Bozkurt'un Ak Belediyecilik gibi bir avantajı var. Muammer başkan maşallah burada AK Parti'nin belediyecilik anlayışının adeta bir tezahürü. Bu sebeple Bozkurtlu hemşehrilerim de ayrıcalıklarının farkındalar. Hükümet yatırımlarımız da Bozkurt'ta hız kesmeden devam ediyor. 35 yataklı devlet hastanemizin yapımı devam ediyor, tamamlandığında Bozkurt ilçemiz 20 Milyon TL'lik modern bir hastaneye kavuşmuş olacak. Yaparsa AK Parti yapar. Söz verdik, yapıyoruz. Bozkurt'umuza hayırlı olsun" dedi.

İl Başkanı Doğan Ünlü'ye ilçe ziyaretinde Bozkurt İlçe Başkanı Murat Gürsoy, Belediye Başkanı Muammer Yanık, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Kartal, ana kademe, gençlik ve kadın kolları ilçe teşkilatı eşlik etti.