Şehit Polisler İçin Tek Kişilik "Türk Bayraklı" Saygı Duruşu

Kastamonu'da bir vatandaş, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde ölü olarak bulunan iki polis memuru ve Diyarbakır'da polise yapılan saldırı için tek başına saygı duruşu yaptı.

  • 456
Şehit Polisler İçin Tek Kişilik &quotTürk Bayraklı" Saygı Duruşu
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu’da yaşayan Kubilay Musaoğlu önceki gün Adıyaman’da şehit edilen Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal ve Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, evlerinde şehit edilen Okan Acar ile Feyyaz Yumuşak için Türk bayrağı eşliğinde saygı duruşunda bulundu.

Herkesin Suruç’ta meydana gelen patlama sonrası hayatını kaybeden 32 kişiye odaklandığını ve şehit edilen polisler ile askerlerin arka planda kaldığını kaydeden Kubilay Musaoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Herkes Suruç’ta yaşanan patlama sonucu hayatını kaybeden 32 kişiye odaklanırken maalesef hain eller askerimizin, polisimizin canına kastediyor. Bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain bir saldırı sonucu bir askerimiz ile iki polisimiz hain eller tarafından şehit edilmiştir. Diyarbakır’da ise polisimize yapılan saldırı sonucu 1 polisimiz ise yaralanmıştır. Ben de güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıları protesto etmek için Türk bayrağı ile beraber 1 dakikalık saygı duruşunda bulundum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Türk Milleti’nin başı sağ olsun. Ama polisimize, askerimize kurşun sıkan vatan hainleri şunu unutmasınlar ki hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. Devletimize, milletimize, birliğimize, dirliğimize kast edilen bu eylemlere devletimiz en güzel şekilde cevap verecek, sorumlular mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaktır.”

Kubilay Musaoğlu’nun yaptığı Türk bayraklı saygı duruşuna çevre esnaflar da destek verdi.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)