Şehr-i Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlenen Şehr-i Ramazan etkinlikleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde devam etti.

  • 672
Şehr-i Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu Belediyesi, son günlerde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bir süredir ertelenen Şehr-i Ramazan etkinliklerinin ikincisini Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde düzenlediği mahalle iftarıyla sürdürdü.

Darende İlkokulu-Ortaokulu’nun bahçesinde kurulan mahalle iftarına, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkaını Selçuk Arslan, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tot, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Mahalleye kurulan iftar sofrasında ilk olarak oruçlar açıldı. İlahi eşliğinde yenilen yemeğin ardından Yeditepe Görsel Sanatlar ve Tiyatro ekibince hazırlanan şovlar, Hacivat-Karagöz, hokkabaz, mentalist şov, semazen gösterisi, illüzyon ve farklı ödüllü yarışmalar sahnelendi.

Ayrıca Şehr-i Ramazan etkinliklerinde, çocuklara ve ailelerine ücretsiz pamuk şeker, macun, balon, patlamış mısır, ramazan şerbeti ve soğuk limonata ikram edildi.

Etkinlikte konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, birlik ve beraberliğin yoğun olduğu bir gecede vatandaşlarla beraber olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek, Şehr-i Ramazan etkinliklerinin daha önceden planlandığı gibi diğer mahallelerde de hava şartları müsait olduğu sürece düzenleneceğini söyledi.

Belediye Başkanı Babaş, yoğun katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

İftar ve eğlence programlarının ardından Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Konserde, Türk Sanat Müziği sanatçısı Onur Eren Demir sahne aldı. Onur Eren Demir, birbirinden güzel söylediği şarkı ve türkülerle davetlilere keyifli dakikalar yaşattı. Konserin sonunda Belediye Başkanı Yardımcısı Adnan Tot, sanatçı Onur Eren Demir’e konser için teşekkür ederek, plaket takdim etti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)