'Şehrin tüm sorunlarıyla dertleniyor çözümü için çalışıyoruz'

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu çalışmaları inceleyerek, 'Şehrin tüm sorunlarıyla dertleniyor çözümü için çalışıyoruz.' dedi.

  • 1228
'Şehrin tüm sorunlarıyla dertleniyor çözümü için çalışıyoruz'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Köprülü ve birim müdürleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Engelsiz Yaşam Merkezi, Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, asfalt ile tretuvar çalışmalarını inceleyen Başkan Vidinlioğlu, Kastamonu Belediyesi’nin tüm gücüyle sahada olduğunu ve şehri adeta şantiye alanına çevirdiğini söyledi.

Göreve gelinen günden bu tarafa tüm zorluklara rağmen yılların sorunlarını gidermek için önemli adımlar attıklarını sözlerine ekleyen Başkan Vidinlioğlu, “Ne demiştik. Tüm engelleri kaldırmalıyız. Birliktelikle bu işi biz başarırız. Şükürler olsun bugün Engelsiz Yaşam Merkezi projemizde sona geldik. Temmuz ayı sonunda temelini attığımız merkezimiz kısa zamanda kapılarını açacak. Yine Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi projemizde sona geldi. İç tefrişatı yapılıyor. Belirli prosedürler var. Ekiplerimiz onları da tamamlıyor. İnşallah hızla burayı da hizmete açacağız. Şehrimizin tretuvarlarını yeniliyoruz. Daha güzel ve güvenilir bir hale getiriyoruz. Asfalt çalışmalarına hız verdik. Önümüzdeki süreçte daha da hızlanacağız.” diye konuştu.

Şehrin her sorunuyla dertlendiğini çözüm için çalışmalar ve görüşmelerde yaptığı söyleyen Başkan Vidinlioğlu, “Kastamonu benim sevdam. Şehrimin her sorunuyla dertleniyorum. Bizim görevimiz olsun olmasın bu sorunların çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Ankara’ya yaptığımız ziyaretlerde bu sorunları iletiyoruz. Çözümleri için öneriler sunuyor mutlaka işin bir ucundan da tutuyoruz. İnanıyorum ki yakaladığımız büyük birliktelikle şehrimizi gelecek nesillere daha güçlü daha yaşanabilir şekilde teslim edeceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız projelerle insanlarımıza hizmet etmenin hazzını yaşamaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Kastamonu halkından da büyük destek alıyoruz. Tüm hemşehrilerime bizlere verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Biliyorum ki elbirliğiyle şehrimizi geliştirecek ve büyüteceğiz.” ifadelerini kullandı.